Izraudzīti 6 "Obesimed Forte" testētāji!

Bijām ļoti pārsteigti, ka izmēģināt "Obesimed Forte" vēlējās vairāk kā 80 cilvēku, tāpēc testa organizētāji solīto trīs dalībnieku vietā izraudzījušies sešus. Kuri tie ir?

Obesimed Forte publicitātes foto, Stockphoto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Obesimed Forte" publicitātes foto, Stockphoto

Juris Kačoreks

Inese Āboliņa

Edvīns Lukaševičs

Marta Jansone

Ilga Laumane-Koha

Inga Kļaviņa

 

Ar testa dalībniekiem sazināsimies personīgi.

Reklāma
Reklāma



Par "Obesimed Forte"
"Obesimed Forte" piedāvā pilnīgi jaunu, atšķirīgu metodi polisaharīdu izmantošanai, kas ir īpaši efektīva izsalkuma sajūtas mazināšanai, holesterīna līmeņa pazemināšanai un veselīga cukura līmeņa uzturēšanai asinīs.  "Obesimed Forte" nededzina kalorijas, taču atvieglo ēstgribas kontrolēšanas procesu un sekmē mazāku ēdienu porciju uzņemšanu. Ēdiens tiek uzņemts mazākā daudzumā, daudz ātrāk un uz ilgāku laiku zūd izsalkuma sajūta.
"Obesimed Forte" 30 minūšu līdz stundas laikā absorbētā ūdens svars ir simtiem reižu lielāks par pašsvaru. Kapsulai izšķīstot, kuņģī veidojas želejveida masa,  radot pilna vēdera sajūtu, tāpēc ir iespējams samazināt ēdiena porcijas lielumu un ir vieglāk ieturēt diētu. Pēc pārtikas uzņemšanas, tā sajaucas ar želejveida masu. Šādi ne tikai tiek novērsta izsalkuma sajūta, bet arī palēnināta uzņemtās pārtikas pārstrāde. "Obesimed Forte" nodrošina izsalkuma sajūtas mazināšanos, radot sāta sajūtu un  uzturot veselīgu cukura līmeni asinīs.  "Obesimed Forte" nodrošina sāta sajūtu, vienmērīgu pārtikas absorbēšanu organismā, tāpēc daudz vēlāk iestājas izsalkuma sajūta. Šādi tiek panākta kontrole pār ēstgribu un bez grūtībām ir iespējams samazināt ēdiena porciju lielumu. Lai panāktu optimālu vēlamo rezultātu, ieteicams līdz ar "Obesimed Forte" lietošanu, ievērot diētu ar samazinātu kaloriju daudzumu. "Obesimed Forte" palīdzēs ievērot diētu un saglabāt mainītos ēšanas ieradumus ilgāk bez ievērojamas piepūles. "Obesimed Forte" ir vienkārši un droši lietojams, un to var viegli pieskaņot ēšanas un ikdienas dzīves ieradumiem.
Vairāk par "Obesimed Forte" lasi ŠEIT.

 

"Obesimed Forte" var iegādāties Saules aptiekās Rīgā, Brīvības ielā 68 un Duntes ielā 19a un internetveikalos:

http://www.webaptieka.lv/lv/product/obesimed-forte-kaps-n42-aptaukosanas-arstesanai-mazina-izsalkuma-sajutu

 

http://pilsaptieka.lv/lv/products/Obesimed_Forte_N42