14 gadus vecs puisis nogalina savu vienaudzi

Traģiskas ziņas pienākušas no Jēkabpils, kur 9.februārī no savām mājām aizgāja un pazuda 13 gadus veca meitene. Vakar atrastas pusaudzes mirstīgās atliekas. Aizdomās par viņas slepkavību aizturēts 14 gadus vecs puisis. Upuris ar varmāku bija paziņas.  

FOTO: Marika Eglīte

 

Kā portālu mammamuntetiem.lv informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece, šā gada 10.februārī Jēkabpils iecirknī ap plkst.10 tika saņemta informācija par to, ka 9.februārī Jēkabpilī no savas dzīvesvietas izgājusi 1999.gadā dzimusi meitene un tajā nav atgriezusies. 

 

Vakar, 14.februārī pēc plkst.16, zem Daugavas tilta, pie balstiem atrasta bezvēsts pazudusī meitene ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Jau vakar ap plkst.22.30 policijas darbinieki pēc mirstīgo atlieku atrašanas atrašanas veica neatliekamās procesuālās darbības un operatīvos meklēšanas pasākumus. Tika veiktas trīs sankcionētas kratīšanas neatliekamības kartībā, ko akceptēja Jēkabpils rajona virsprokurore.

 

Aizdomās par mazgadīgās meitenes noslepkavošanu policija savā dzīvesvietā Jēkabpilī aizturējusi 1998.gadā dzimušu jaunieti. Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka meitene ar jaunieti ir iepriekš bijuši pazīstami. Par notikušo ir sākts kriminālprocess par slepkavību atbildību pastiprinošos apstākļos. Tiesa, aizdomās turamies ir vien 14 gadus vecs, tādēļ viņam par nodarīto tiesa var piespriest maksimālo sodu - desmit gadus cietumā.

Reklāma
Reklāma