Mirdzošais svētku laiks veikalos "The Pier"

Gada nogale vienmēr ir īpašs laiks – jāsteidzas pabeigt pēdējie nozīmīgie darbi, tomēr gaisā jau jaušama tuvojošos svētku noskaņa. Sagaidot Adventes laiku, "The Pier" aicina ikvienu uz mirkli apstāties un atvilkt elpu, veltot brīdi ne tikai savu domu, bet arī apkārtējās vides sakārtošanai.

Veikals var pamatoti lepoties ar savu plašo sveču un svečturu klāstu. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Veikals var pamatoti lepoties ar savu plašo sveču un svečturu klāstu. Publicitātes foto.

"The Pier"  tas ir interjera un mājas preču veikals, kas piedāvā plašu preču klāstu gan svētkiem, gan ikdienai. Turklāt pačukstēsim Jums mazu noslēpumu – ar "The Pier" arī ikdiena pārvērtīsies svētkos…

Gatavojoties Ziemassvētkiem, "The Pier" ir sarūpējis vairākas tieši svētkiem paredzētas kolekcijas. Veikals var pamatoti lepoties ar savu plašo sveču un svečturu klāstu. Šogad esam papildinājuši kolekciju ar "Mosaic", "Krake" un "Classic" svečturiem. Visas kolekcijas vieno neparastas gaismas spēles, kas rodas, stiklam laužot sveces liesmiņu. Dominējošās krāsas ir visas metāliskās – zelts, sudrabs, bronza, arī tumši sarkanā, kas īpaši piestāvēs ziemassvētkiem. Starp citu, visi svečturi ir lieliska ideja dāvanai, kas būs aktuāla arī pēc svētkiem, jo to vizuālais noformējums iederēsies ne tikai gada nogales svētkos, bet arī ikdienā.

"The Pier" veikalos jau valda svētku gaisotne – tiem, kas vēlas laicīgi sapost māju svinībām, mēs piedāvājam izvēlēties sev tīkāmako no plašā eglīšu rotājumu un aksesuāru klāsta. Šogad pie mums atradīsiet vairākas svētkiem paredzētas kolekcijas. Balti, romantiski tamborējumi, porcelāna eņģelīši, trauslas stikla bumbas un sniegpārsliņas, kristāla rotājumi, kas atgādina rotaslietas, spalvas, putni un pat auduma ziedi liks uzziedēt Jūsu eglītei. 

Klasisku noskaņu svētku gaisotnei piešķirs svētku eņģeļu un mazliet vecmodīgu salavecīšu figūriņas, balti zeltaini riekstkoži un klasiskas stikla bumbas. Ja mājās vēlaties radīt rotaļīgu atmosfēru un iepriecināt pašus mazākos svētku svinētājus, piedāvajam mīkstus ziemeļbriežus un eņģelīšus, eglīšu figūriņas dzīvnieciņu un pat rotaļu sunīšu formā.

 

SKATIES BILŽU GALERIJU UN IZVĒLIES SKAISTAS LIETAS SAVAI SVĒTKU NOSKAŅAI!

Reklāma
Reklāma

 

"The Pier" veikalos atradīsiet preces ne tikai svētku eglītes rotāšanai, bet arī svinīgam galda klājumam. Klasiska stila piekritējiem  piedāvajam mūsu sudraba krāsā izpildīto galda servēšanas kolekciju – paplātes, vīna dzesēšanas trauki un citas lietas radīs iespaidu, ka izgatavotas citā gadsimtā, ienesot Jūsu mājās aizgājušo laiku eleganci. Savukārt krūzītes, bļodiņas un šķīvji ar jautriem piparkūku vīriņiem un eņģelīšiem īpaši patiks ģimenēm ar bēriem un padarīs svētku malīti īpašu.

Lai ienestu svētku noskaņu mājās jau tagad, esam sarūpējuši skaistas preces mājas tekstila sadaļā – gan dekoratīvus spilvenus ziemassvētku krāsās ar tiem raksturīgiem rotājumiem, gan skaistus galdautus, virtuves dvieļus un priekšautus, lai padarītu gatavošanos svētkiem un rosīšanos virtuvē patīkamāku un svinīgāku.

Mājas un arī pagalma rotāšanai šogad piedāvājam dekoratīvas gaismas virtenes un mākslīgos zariņus ar LED gaismiņām. 

 

Gaidīsim Jūs ciemos mūsu veikalos tirdzniecības centros "Spice Home" un "Mols", kā arī mūsu jaunatvērtajā interneta veikalā www.pier.lv, lai padarītu iepirkšanos ērtu no jebkuras Latvijas vietas, pat neizejot no mājām!

 

Uz tikšanos mūsu iedvesmas pasaulē,

Jūsu "The Pier"