"Vichy" ādu atjaunojoša un barojoša ķermeņa kopšanas produktu līnija "NUTRIextra"

"NUTRIextra" 2 dienu ilgai labsajūtai. Āda līdz pat dziļākajam slānim tiek apgādāta ar barības vielām, to spēcinot un sniedzot tai labsajūtu 2 dienu garumā. 100 % pārbaudīts uz jutīgas ādas. Bez parabēniem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"NUTRIextra" iedarbība
3 lietas, kas jāpatur prātā, lai saprastu "Nutriextra" pārākumu salīdzinājumā ar citiem pārdošanā pieejamajiem līdzekļiem.


Krēma sastāvs nodrošina:
• vislabākās ādu barojošās vielas īpaši lielā koncentrācijā;
• īpaši intensīvu iedarbību, izsūcoties cauri vairākiem ādas slāņiem, atšķirībā no parastajiem ādas kopšanas līdzekļiem, kas paliek virspusē;
• īpaši ilgu efektu – krēms sniedz ādai labsajūtu 2 dienu garumā, un āda kļūst tvirta tūlīt pēc krēma uzklāšanas.
Lai panāktu šādu efektivitāti, Vichy laboratorijās ir izstrādāts 25 % barojošs koncentrāts, kura sastāvā ir svarīgākās barojošās vielas – glicerīns, makadāmijas riekstu eļļa un basijas (šī) sviests. Šīm sastāvdaļām ir pievienots urīnvielas atvasinājums, kas veicina barojošo vielu iesūkšanos ādas dziļākajos slāņos.


Tādēļ šis sastāvs atbilst visaugstākajiem farmācijas standartiem: BEZ PARABĒNIEM – BEZ KRĀSVIELĀM – HIPOELERGĒNS – PĀRBAUDĪTS UZ JUTĪGAS ĀDAS


"Nutriextra creme"
Atjaunojošs. barojošs ķermeņa krēms sausai un ļoti sausai ādai (400 ml).
Ar barojošu koncentrātu.
"Vichy" laboratorijās ir radīts sastāvs no svarīgākajām barojošajām vielām maksimālā koncentrācijā ar izcilu uzsūkšanās spēju, lai pabarotu ādu līdz pat tās dziļākajam slānim. Ekstrasajūtas pēc katras lietošanas – piepildīta ikviena ādas šūna tūlīt pēc lietošanas. Āda līdz pat dziļākajam slānim tiek apgādāta ar barības vielām, to spēcinot un sniedzot tai labsajūtu 2 dienu garumā, pat pēc mazgāšanās*. Āda acumirklī atgūst tvirtumu. Nav taukains un lipīgs. 100% pārbaudīts uz jutīgas ādas. Hipoalerģisks. Satur termālo "Vichy" ūdeni. Bez parabēniem.
*50 sieviešu pašvērtējums. Ieteicamā cena: 14,87 LVL.


 
"Nutriextra fluid"
Atjaunojošs, barojošs ķermeņa pieniņš normālai un sausai ādai (400 ml).
"Vichy" laboratorijās ir radīts sastāvs no svarīgākajām barojošajām vielām maksimālā koncentrācijā ar izcilu uzsūkšanās spēju, lai pabarotu ādu līdz pat tās dziļākajam slānim. Ekstrasajūtas pēc katras lietošanas – piepildīta ikviena ādas šūna tūlīt pēc lietošanas. Āda līdz pat dziļākajam slānim tiek apgādāta ar barības vielām, to spēcinot un sniedzot tai labsajūtu 2 dienu garumā, pat pēc mazgāšanās*. Āda acumirklī kļūst maiga. Nav taukains un lipīgs. 100% pārbaudīts uz jutīgas ādas. Hipoalerģisks. Satur termālo "Vichy" ūdeni. Bez parabēniem. Nelietot sejas ādai.
*50 sieviešu pašvērtējums. Ieteicamā cena: 14,87 LVL.

Reklāma
Reklāma


"Nutriextra shower cream"
Barojoša krēmveida dušas želeja sausai un ļoti sausai ādai (200 ml).
Ādai īpašu komfortu sniedzoša dušas želeja, kas novērš velkošu ādas sajūtu līdz pat vakaram. Īpaši mitrinoša bāze-sastāvā glicerīns 10%, ādu nomierinošais vitamīns B3. Ādai neitrāls PH līmenis. 100% pārbaudīts uz jutīgas ādas. Hipoalerģisks. Satur termālo "Vichy" ūdeni. Bez parabēniem. Ja līdzeklis iekļūst acīs, nekavējoties izskalot tās. Ieteicamā cena: 6,93 LVL.


"Nutriextra exfoliating cream"
Ķermeņa pīlinga krēms sausai un ļoti sausai ādai.
Ādai īpašu komfortu sniedzošs pīlinga krēms, padara ādu mīkstu un starojošu. Izstrādāts pēc  īpašas ādu mīkstinošas tehnoloģijas; satur divu izmēru pīlinga lodītes. Mikro lodītes maigi izlīdzina ādu, padarot to gludu. Lielākās makro lodītes saudzīgi atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām. Jau pēc pirmās lietošanas āda iegūst satīna maigumu, izskatās redzami gludāka un ir gatava uzņemt barojošu krēmu. Lietot 2x nedēļā. 100% pārbaudīts uz jutīgas ādas. Hipoalerģisks. Nelietot sejas ādai. Ieteicamā cena: 9,91 LVL.


"Nutriextra hand cream"
Barojošs roku krēms sausai ādai (50 ml).
Sniedz ādai komfortu jau pēc pirmās lietošanas reizes. Mitrinošais efekts saglabājas dienas garumā, pat pēc roku mazgāšanas. Āda acumirklī kļūst maiga. Nav taukains un lipīgs. 100% pārbaudīts uz jutīgas ādas. Hipoalerģisks. Satur termālo "Vichy" ūdeni. Bez parabēniem. Ieteicamā cena: 5,95 LVL.