Atmodiniet ādu ar gaismu: "Radiant Lifting Foundation"

"Radiant Lifting Foundation" ir tonālais krēms ar liftinga efektu, kas nostiprina sejas ādu un iedarbojas pret krunciņām*

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Shiseido" piedāvā jaunu tonālo krēmu, kas liek gadiem atkāpties.
Izmantojot zināšanas par optiku, lai manipulētu ar gaismu, "Shiseido Radiant Lifting Technology" izgaismo ēnas, ietinot ādu starojošā, jaunavīgā mirdzumā.

"Shiseido" atklājums
Krunciņu un atslābušas ādas radītās ēnas ir faktori, kas rada novecošanas iespaidu.

Novecojot izmainās mūsu sejas ādas tonis. Parādās tumši plankumi, vārnu kājiņas un tumšie loki. Tajā pat laikā sejas kontūra zaudē elastību un pakļaujas gravitātei, kā rezultātā veidojas krunciņas un āda atslābst. Visi šie faktori ietekmē mūsu vizuālo vecumu.

Dziļāk izanalizējot katru no šiem faktoriem, "Shiseido" atklāja, ka sejas kontūras izmaiņām ir lielāka ietekme uz to mūsu vizuālo vecumu, nekā ādas toņa izmaiņām. Mēs arī veicām aptauju, noskaidrojot, pēc kādiem rādītājiem cilvēki vērtē kāda vecumu – pēc krunciņām un vizuāli atslābušas ādas.

Krunciņas un ādas atslābšana ādā rada ieplakas – iedobes, kuras apkārtesošie gaismas avoti nespēj sasniegt. Tas rada ēnas uz sejas.

Bieži vien nepietiek tikai nosegt šīs aizēnotās zonas ar parasto sejas pamattoni. Zonas, kurās veidojas krunciņas un āda atslābst, parasti ir aktīvās sejas daļas, un kustoties sejas pamattonis pazūd vai sakrājas, vēl vairāk izceļot līnijas un ādas nelīdzenumus.


Shiseido fokuss:
Fotogrāfa atstarojošās plaknes efekts.
"Shiseido" zinātnieki izpētīja gaismu atstarojošo plakņu īpašības, ko fotogrāfi izmanto strādājot ar modelēm un aktrisēm, lai gaismu atstarotu uz augšu un acumirklī aizpildītu ēnas uz sejas. "Radiant Lifting Foundation" nodrošina šo atstarojošo efektu.

Āda acumirklī izskatās starojoša un jaunavīga
Tiklīdz jūs uzklājat "Radiant Lifting Foundation", āda izskatās stingrāka, it kā savilkta.
Tas ir "Shiseido" jaunradītā "Radiant Reflective Complex" rezultāts. Pielietojot atstarojošās plaknes gaismu atstarojošo efektu, ēnas nekavējoties izzūd. Bez tam vaigu mirdzums vizuāli rada vēl izteiktāku sejas liftinga efektu.

*Pierādīti rezultāti: savelkoša (liftinga), nostiprinoša iedarbība un vizuāli mazāk izteiktas krunciņas pēc 4 nedēļu regulāras lietošanas.

Pieejams veikalos: Stockmann, Douglas, Kolonna, Kristiana Galerijā Rīga un Sky&More, Elkor Plaza, Rivoli Liepājā

Cena: 35,00 LVL
 

Reklāma
Reklāma