"Lacquer Rouge". Lūpu laka

Intensīvs lūpu tonis un bagātīgs mirdzums. Japānas lakojuma tehnikas iedvesmots.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

8 JAUNI krāsu toņi  
"Lacque Rouge" – izcila jaunā lūpu laka no "Shiseido"

Vēstījums no Dika Peidža, Shiseido make-up kreatīvā direktora:
"Kolekcija apvieno lūpu spīduma vienkāršību ar lūpukrāsas intensitāti, piesātināti krāsu pigmenti un bagātīgs tonis, ilgstošs spīdums un mirdzums. "Lacque Rouge" kolekcija rada "ātru glamūra" efektu."


Japānas Lakojumu māksla
Dekoratīvus priekšmetus un kastītes, kas veidoti no koka vai papīra un klāti ar laku, sauc par lakojumiem. Lakojuma meistari veica vairākus īpašus procesus, lai piešķirtu mākslas darbam skaistu lakojuma nobeigumu.
Japānas tradicionālie lakojumu izstrādājumi sāka savu ceļu pa pasauli Atklājumu Laikmetā. Izcilā Japānas amatnieku meistarība tika augsti vērtēta, īpaši Eiropā.

Stāsta, ka 18. gadsimtā Austrijas Imperatore Marija Terēza deva priekšroku lakojumiem, nevis dimantiem. Viņa savus izsmalcināto Japānas lakojumus vērtēja tik augstu, ka uzstāja, lai viņas telpu vasaras pilī Šēnbrunā, ārpus Vīnes veidotu lakojums. Viņas meitai Francijas Karalienei Marijai Antuanetei Versaļā bija Japānas lakojumu kolekcija. Leģenda stāsta, ka viņa tik ļoti mīlēja savu lakojumu kolekciju, ka lielāko daļu no tās viņa uzticēja elitāram mākslas dīlerim glabāšanā, lai aizsargātu no bojājumiem vai pazušanas, kad viņa bija spiesta bēgt no Versaļas.

Reklāma
Reklāma


Viena "Lacquer Rouge" kārta: spīduma efekta slāņi
Lai radītu patiesi lakai līdzīgu lūpukrāsu, Shiseido izpētīja tradicionālos procesus, ko izmantoja lakojumos. Līdzīgi kā šīs tehnikas ar lakas palīdzību ļauj piešķirt kokam gludumu, toni un spīdumu, Shiseido radīja tehnoloģiju, kas ļauj šķidrajai formulai veikt to pašu uz lūpām.
Rezultāts ir ļoti mūsdienīga lūpu krāsa, kas, uzklāta tikai vienā kārtā, piešķir lūpām izsmalcināti juteklisku, lakai līdzīgu rezultātu.

Cena: 19,50 LVL