Anglijā traģiski mirusi motosportista Jāņa Vintera meita Laura

Svētdien Lielbritānijas pilsētas Mančestras centrā traģiski bojāgājusī modele no Latvijas Laura Pahomova (23) ir pazīstamā motosportista un lauku uzņēmēja Jāņa Vintera vecākā meita, portālam kasjauns.lv apstiprina Elejas vidusskolas direktore Sarmīte Balode, raksta www.kasjauns.lv.

Jānis Vinters ar draudzeni Signiju un visām četrām meitām, arī Lauru (otrā no labās), pirms divarpus gadiem atpūtās Ēģiptē.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jānis Vinters ar draudzeni Signiju un visām četrām meitām, arī Lauru (otrā no labās), pirms divarpus gadiem atpūtās Ēģiptē.


To, ka nelaime piemeklējusi tieši piecu bērnu tēvu Jāni Vinteru, kas līdz šim lepojās ar četrām meitām, bet pērn īsi pirms 40. jubilejas kļuva par tēti arī dēliņam, portālam kasjauns.lv apstiprina Elejas vidusskolas direktore Sarmīte Balode.
 „Laura bija mūsu skolas audzēkne sākumskolā, no 1. - 4. klasītei. Pēc tam viņa pārgāja mācīties uz Spīdolas ģimnāziju Jelgavā. Personīgi pazīstama ar Lauras tēvu Jāni Vinteru neesmu, zinu viņu tikai kā Elejas skolas kādreizējo audzēkņu tēvu. Kādreiz mazajās klasītēs šeit mācījās vēl divas viņa meitiņas,” ar smagu nopūtu teic Elejas skolas direktore. Īpaši piemiņas pasākumi sakarā ar bijušās audzēknes traģisko nāvi Elejas skolā rīkoti netikšot, tomēr klasēs par šo traģēdiju ar skolēniem droši vien tikšot runāts. „Šī vēsts ir tik pēkšņa, ka ir grūti ko teikt,” saka Sarmīte Balode.

 


Sākta izmeklēšana, bet britu policija neuzskata, ka nāve bijusi vardarbīga.
Lielbritānijas pilsētas Mančestras centrā no luksusa daudzdzīvokļu mājas balkona nokritusi un gājusi bojā 23 gadus veca modele no Latvijas Laura Pahomova.

Latvijā dzimusī modele Laura Pahomova dzīvoja Blekbērnā apmēram 40 kilometru no Mančestras, bet bija noīrējusi arī dzīvokli Mančestrā.

Viņas dzīvokļa biedrene Blekbērnā, kas nevēlējās atklāt savu vārdu, laikrakstam teica, ka tuvinieki mēģina noskaidrot, kas notika ar Pahomovu, lai gan policijas versija ir, ka viņa nokritusi.

Policijā informēja, ka Laura nokritusi no balkona un iekritusi citā balkonā deviņus stāvus zemāk. Ēkai kopumā ir 14 stāvu.

Tiesu mediķi atzinuši, ka viņa no gūtajām traumām mira notikuma vietā.

Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv daudzbērnu tētim Jānim Vinteram un viņa ģimenei izsaka visdziļāko līdzjūtību.

 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv

Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīviem.