Royalkids.lv ieguvis DROŠA E-VEIKALA sertifikātu!

Mēs, bērnu apģērbu, apavu un aksesuāru interneta veikaliņš Royalkids.lv, kopš š.g. jūnija mēneša esam oficiāli atzīti par drošu e-veikalu.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

 

Lepojamies, ka bijām 1.bērnu preču interneta veikals, kurā pircējiem bija iespēja norēķināties ar maksājumu kartēm. Un ar lepnumu paziņojam vēl vienu jaunumu, kurā esam pirmrindnieki starp bērnu preču interneta veikaliem Latvijā – esam ieguvuši droša e-veikala sertifikātu „Drošs e-pirkums”, ko izsniegusi Latvijas Tirgotāju Asociācija. 

 

„Drošs e-pirkums” ir uzticības zīme, kas nozīmē, ka mūsu veikaliņš un visi ar tā darbību saistītie procesi atbilst labās prakses tirdzniecības principiem un ir pelnījuši klientu uzticību.  

Klientu uzticības zīme ir būtiska jau daudzus gadus citās valstīs mums kaimiņos, tāpat arī mūsu mīļajā pasaku zemē Dānijā, no kuras arī ir mūsu veikaliņā piedāvātais sortiments.

 

Vienmēr sekojam Latvijas likumdošanas prasībām, un esam pat soli priekšā, jo uzticamies arī saviem klientiem un neprasām tikai un vienīgi priekšapmaksas veikšanu pirms preces piegādes. Jebkuram mūsu klientam ir tā lieliskā iespēja iepirkšanās procesā izvēlēties, vai maksāt par savu pirkumu uzreiz vai tikai pie preces saņemšanas, dodot kurjeram skaidru naudiņu un pretī saņemot apliecinājumu.

Kāpēc mums bija svarīga uzticības zīmes iegūšana? Dzīves temps kļūst arvien straujāks, izdarīt gribas un ir jāgrib arvien vairāk, kā dēļ laika pašiem sev un saviem mīļajiem atliek arvien mazāk. Lai mazu bērnu vecākiem palīdzētu ietaupīt laiku uz iepirkšanos, nestaigājot pa veikaliem, netērējot laiku ceļā, nu ir pieejams par drošu un uzticamu atzīts interneta veikals ar vērtīgu preču sortimentu mazajiem.  

 

Reklāma
Reklāma

Kļūt par „Droša e-pirkuma”  sertifikāta īpašnieku ir pavisam vienkārši – tas prasa tikai nedaudz Tava laika, nedaudz Tavas pacietības, bet lielu vēlēšanos būs uzticamam un pretimnākošam ikvienam sava veikaliņa apmeklētājam. 

Ceram, ka arī Tu pievienosies labas tirdzniecības prakses nodrošinātājiem!

 

Ja vēlies uzzināt vairāk par sertifikātu iegūšanas procesu no mūsu pieredzes, droši zvani 67970974 vai raksti info@royalkids.lv.

 

Ja vēlies sertifikātu savam veikaliņam iegūt arī pats, sazinies ar LTA zinošajiem darbiniekiem pa tālr. vai ieskaties viņu mājas lapā www.lta.lv sadaļā E-veikalu sertifikācija, kā arī plaša informācija ir pieejama Eiro Label (Eiropas valstu interneta vides piegādātāju sadarbības uzticības zīme) mājas lapā www.euro-label.com.

Esam un būsim arī turpmāk atbildīgi un uzticami!

 

Ieskaties: www.royalkids.lv