Tēva dienā ejam uz kino!

Latvijas Tēti bildēs – tik spēcīgi un maigi, tik stingri un rotaļīgi, tik FORŠI! Noslēdzies mammamuntetiem.lv un fotokonkurss “Tētis” - izsludinām uzvarētājus, kas saņems ielūgumus uz “Multikino” un piedalīsies izstādē "Nissan" Tēva dienas svinībās!

Tēva laime un mīlestība... Foto konkursam iesūtījusi Anna Kasatkina.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tēva laime un mīlestība... Foto konkursam iesūtījusi Anna Kasatkina.

 

Fotokonkursu “Tētis” organizējām par godu Tēva dienai, kas šogad svinama 9. septembrī. Mums kopīgiem svētkiem jālūko Tēva dienu popularizēt – lai to zina un svin gan liels, gan mazs.  

 

Uzvarētāji!

•    10 sirsnīgāko bilžu iesūtītāji balvā saņem 3 ielūgumus uz „Multikino” – uzvarētājiem būs iespēja apmeklēt jebkuru no „Multikino” repertuāra filmām.

Ielūgumu ieguvēji:

Dace Zāģere, Anna Kasatkina, Anna Matis, Anna Ziemele, Ieva Strode, Ieva Kušnere, Iveta Staune, Ieva Kazeka, Eduards Grietiņš, Laura Bumbiere.

Lai saņemtu balvu, lūdzam rakstīt uz inga@mammam.lv.

 

Reklāma
Reklāma

•   Sirsnīgās bildes, kas nokļūs Tēva dienas pasākuma izstādē (auto tirdzniecības centrs „Skandi Motors” 8. septembrī pie t/c „Spice” organizē Tēva dienas pasākumu, kurā būs apskatāma izstāde ar fotokonkursa “Tētis” bildēm!) skati šajā galerijā!

 

UZMANĪBU! Sākusies lielā balsošana mammamuntetiem.lv un konfekšu "Draakon" fotokonkursam "Brīvlaika jautrie piedzīvojumi". Balsošana ilgs no 5.-10.septembrim! Balso, jo divus uzvarētājus noteiks balsojuma rezultāts - saldās balvas divi tie foto iesūtītāji, kuru bildes būs guvušas lielāko balsu skaitu. Un trīs uzvarētājus noteiks ģimenes portāla mammamuntetiem.lv redakcija. Lai piedalītos balsojumā, SPIED ŠEIT.

 

2012. GADA 8. SEPTEMBRĪ TIEKAMIES TĒVA DIENAS SVĒTKOS!