Neparastas nodarbības ar smiltīm estētikas skolā „Sparģelītis”

Smiltis – tas ir mums katram tik pierasts, unikāls un dabīgs materiāls, kas izmantojams ļoti daudz un dažādās nodarbēs un mākslas veidos. Darbošanās ar smiltīm palīdz rosināt bērna fantāziju un kreativitāti, atraisa un sagādā pozitīvas emocijas, attīsta bērna roku un pirkstu muskulatūru, tausti un koordināciju, kā arī mazina trauksmi un nostiprina imūnsistēmu.
 

Pirmskolā Sparģelītis bērniem ir iespēja rotaļāties silto smilšu istabā. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pirmskolā "Sparģelītis" bērniem ir iespēja rotaļāties silto smilšu istabā. Publicitātes foto.


Šī iemesla dēļ pirmsskola „Sparģelītis” savās telpās Rīgā, Sparģeļu ielā 2, ir izveidojusi unikālu silto smilšu istabu, kur piedāvā izmēģināt:
* ROTAĻNODARBĪBAS SILTAJĀS SMILTĪS - grupa „JUNIORS” (no 1,6 - 3 gadiem)

* SMILŠU KINO apmācību – individuālu zīmēšanu ar smiltīm mākslas pedagoga pavadībā uz speciāli apgaismota smilšu zīmēšanas galda (bez vecuma ierobežojuma)

Tikai septembrī visām smilšu nodarbībām piedāvājam īpaši siltas un draudzīgas cenas!

ROTAĻNODARBĪBAS "JUNIORS"
Tuvojoties aukstajam un drēgnajam laikam, aicinām bērnus no 1,6 - 3 gadiem sasildīties mūsu īpaši ierīkotajā un apsildītajā silto smilšu pludmalē.

Rotaļnodarbības sastāv no divām daļām: rotaļām un attīstošajām spēlēm silto smilšu pludmalē un muzikālajām rotaļām un dziesmām „Skaņu mežā”.
Nodarbībās tiek izmantoti dažādi dabas materiāli, krāsainu smilšu spēles, pupiņas, kastaņi, graudi, zīles, dzijas, sēklas utt., kā arī mūzikas terapijas metodes: dziedāšana, improvizācijas ar dažādiem mūzikas instrumentiem, ritma vingrinājumi, skaņu un mūzikas klausīšanās.
Šīs nodarbības attīsta bērnu dabiskās muzikālās dotības, trenē uzmanību, koncentrēšanās spējas un uzlabo bērnu saskarsmes prasmes. Ar sajūtu attīstības palīdzību veidojas bērna pieredze, bet līdz ar to arī viņa priekšstats par pasauli!



Nodarbības notiek 2 reizes nedēļā - otrdienās un ceturtdienās:

Vecums:    Nodarbības laiks:
* 1,6 – 2,5 g.v.    Pl. 10.00 - 11.00
* 2 – 3 g.v.    P. 11.05 – 12.05
* 4-7 g.v. bērniem nodarbības pēc iepriekšēja pieraksta.

 

Pirmā nodarbība 4.septembrī. (Uz nodarbībām iepriekš lūdzam pieteikties pa tālruni-  29134321 vai 67272425.)
Nodarbības ilgums - 1 stunda (30 minūtes "Silto smilšu pludmalē" un 30 minūtes "Skaņu mežā")

Tikai septembrī nodarbības cena – 4 Ls! (parasti 5 Ls) / abonements 8 reizēm (izmantojams 2 mēnešus) – 25 Ls (parasti 32 Ls)

SMILŠU KINO
Aicinām visus – lielus un mazus – atklāt smilšu zīmēšanas noslēpumu un kļūt par savas  smilšu filmas režisoru!


Reklāma
Reklāma


Piedāvājam izmēģināt un apgūt zīmēšanas ar smiltīm tehniku uz speciāli izveidota un apgaismota zīmēšanas galda. Nodarbības beigās iespēja uzfilmēt īstu video ar pašu izdomātu un uzzīmētu stāstu, kas tiks ierakstīts dvd diskā tieši Jums!
Gaismas un smilšu savstarpējā mijiedarbība uz smilšu galda rada neaizmirstamus mākslas darbus – ar pāris roku kustībām iespējams vienu zīmējumu aizstāt ar pavisam citu. Lai izmēģinātu zīmēšanu smiltīs, nav nepieciešamas priekšzināšanas, turklāt tās ir piemērotas ikviena vecuma interesentiem.


Nodarbības notiek individuāli un tās vada mākslas pedagogs.
Nodarbības ilgums 40 minūtes.
Tikai septembrī nodarbības cena 10 Ls (parasti 12 Ls)! Abonements 4 reizēm – 18 Ls (Abonementā ietilpst 4 nodarbības; katra nodarbība 30 minūtes; vienas filmiņas ieraksts ceturtajā nodarbībā)

Kā tas izskatās? Skaties video



Uz visām nodarbībām iepriekš lūdzam pieteikties pa tālruni  29134321 vai 67272425.
Uz nodarbībām iespējams iegādāties arī dāvanu kartes.

Vairāk informācijas: www.spargelitis.lv/studijas