Palīdzēsim.lv aicina piedalīties labdarības akcijā "Skola sauc!"

Jau ceturto gadu nodibinājums Palīdzēsim.lv līdz 30. augustam aicina piedalīties labdarības akcijā „Skola sauc!” Akcijas mērķis ir palīdzēt uzsākt skolas gaitas tiem bērniem, kuriem jaunajā mācību gadā nepieciešams atbalsts skolas lietu iegādei. Palīdzēt un piedāvāt savas idejas tiek aicināti gan uzņēmēji, gan privātpersonas.

FOTO: Dana Romaņuka, http://www.photokidz.lv/

Ilze Skuja, Palīdzēsim.lv vadītāja: “Pagājušajā gadā šī projekta ietvaros izdevās palīdzēt 220 bērniem un jauniešiem uzsākt skolas gaitas. Ļoti ceram, ka šogad saņemtais atbalsts bērniem, kuriem šī ir vienīgā iespēja jauno mācību gadu uzsākt pilnvērtīgi, būs lielāks un palīdzēs vēl vairāk bērniem.”

Piedalīties labdarības akcijā var ikviens, izvēloties sev ērtāko atbalstīšanas veidu. Ar naudas ziedojumiem var palīdzēt, ieskaitot naudu organizācijas kontā ar norādi – akcijai “Skola sauc!”. Rekvizīti: Nodibinājums “Palīdzēsim.lv”, vienotais reģ. Nr.: 40008137568; Jauniela 21 – 1, Rīga, LV – 1050; AS SEB banka, LV90UNLA0050013761397, UNLALV2X. Savukārt 1 latu var ziedot, piezvanot uz labdarības tālruni 90006888.

Palīdzēt bērniem uzsākt skolas gaitas arī var, ziedojot skolai noderīgās lietas: gan kancelejas preces, skolas somas, gan sporta apavus un apģērbu. Iepriekšminētās lietas var nogādāt Rīgā, Kr.Barona ielā 41/43, veikalā “Dabīgi produkti”, kā arī abās Copy Pro kopētavās. Organizācijām tiek piedāvāts arī izvietot ziedojumu kasti, kurā vari palīdzēt vākt skolai noderīgas lietas savā uzņēmumā (par kastes izvietošanu sazinies ar Ilzi - tel.29115545 vai Lauru – tel.22441381).

Ziedot skolai nepieciešamās kancelejas preces var, iegādājoties tās interneta veikalā www.officeday.lv, no kurienes ziedojums tiks nogādāts labdarības organizācijas  Palīdzēsim.lv birojā. Ziedojamās preces lūdzam iegādāties atsevišķā pasūtījumā un piezīmēs norādīt „ziedojums Palīdzēsim.lv”.

Vēl viena iespēja ziedot skolai nepieciešamās lietas būs HK "Dinamo Rīga” spēļu laikā "Latvijas Dzelzceļa kausa" ietvaros no 25. līdz 29.augustam, Arēnā Rīga. Kā arī no 22. līdz 29. augustam ir iespējams iegādāties kuponu kolektīvajā iepirkšanās portālā „Pērkam kopā!” - visi iegūtie līdzekļi tiks ieguldīti nepieciešamo skolas lietu iegādei.
    
Palīdzēsim.lv aicina arī aktīvi piedalīties labdarības akcijā “Skola sauc!” ar savām idejām un redzējumu par iespējām palīdzēt bērniem. Interesenti to var darīt, rakstot e-pastu uz ilze.skuja@palidzesim.lv. Projekta gaitai un ziedojumu izlietojumam ikviens var sekot līdzi portālos www.palidzesim.lv.
 

Materiālu sagatavoja: Palīdzēsim.lv sabiedrisko attiecību konsultante Guna Miļusa
 

Reklāma
Reklāma