Saņem jauno krāsojamo grāmatu bez maksas!

Bezmaksas grāmata bērniem, fotokonkurss, kur balvās daudz, daudz šokolādes, un pieaugušajiem - juteklisks stāstu konkurss „Mans sapņu vīrietis”.... Vasaras nogalē iesaisties šajās mammamuntetiem.lv aktivitātēs!

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Grāmata bērniem bez maksas
Mēs, ģimenes portāls mammamuntetiem.lv, ar valodu mācību centra “Berlitz kids” atbalstu esam izdevuši angļu valodas alfabētu krāsojamā grāmatiņā, ko bez maksas var saņemt ikviena pirmsskolas izglītības iestāde un citi interesenti. Šīs bērnu grāmatiņas skaits ir ierobežots (3 000 eksemplāru), tāpēc raksti mums, lai to rezervētu. Grāmata, kuras zīmējumu autors ir mākslinieks Dāvis Nore, pieejama mammamuntetiem.lv redakcijā (Rīgā, Brīvības ielā 40, tālr. 67217065, e-pasts baiba@mammam.lv).

Krāsojamo angļu valodas alfabētu Tu vari lejupielādēt arī no portāla - ej uz sadaļu Krāsojamie zīmējumi.



 

Brīvlaika bilžu konkurss
Konkursam iesūti vienu smaidu un jautrības pilnu vasaras foto (pievieno to Galerijas -> Brīvlaika jautrie piedzīvojumi). Jūrā, ziedu pļavās, šīsvasaras daudzajās peļķēs, dragājot uz velosipēda, pludmalē būvējot smilšu pilis... Konkursa uzvarētājiem balvas nudien burvīgas - jaunās "Draakon" konfektes un daudz, daudz šokolādes no "Kalev"!
Vairāk par konkursu uzzini ŠEIT!




 

Mans sapņu vīrietis...
"Mans sapņu Vīrietis"
ir jaunais mammamuntetiem.lv un elektrisko kamīnu veikala “Baltic Smile” stāstu konkurss, kurā aicinām atklāt mirkļus un epizodes, kas liecina – jā, Viņš ir mans sapņu Vīrietis...

Reklāma
Reklāma

Savu stāstu sūti uz redakcija@mammam.lv vai pievieno ŠEIT.


Baudot vasaras nogali, piedalies mammamuntetiem.lv aktivitātēs!