Bērniem Contigo ūdens pudeles bez BPA

Amerikāņu zīmols Contigo Latvijā ir parādījies pavisam nesen, bet jau iekarojis daudzu „zaļi” domājošu cilvēku sirdis un daudziem licis paskatīties uz pasauli ar jaunu skatienu! Šobrīd arī Latvijā ir pieejams kvalitatīvas ūdens pudeles bez bisfenola A bērniem vecuma grupā no 3-12 gadiem, pusaudžiem un cilvēkiem, kas atrodas kustībā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Visi amerikāņu zīmola Contigo produkti ir bez bisfenola A (BPA), 100% nepil un netek, ir triecienizturīgi, ergonomiski un katrs produkts ir viegli un ērti tīrāms. Zīmols nodrošina 3 vienkāršas lietas: ietaupa naudu Jūsu ģimenes maciņam, mudina dzīvot zaļi un mazāk lietot vienreizlietojamos traukus, kā arī palīdz atklāt dzīvi bez gāzētiem dzērieniem ar vakuuma tehnoloģiju!

 

Kāpēc izvēlēties produkciju bez BPA?

Bisfenols A ir sintētiska ķimikālija, ko kopā ar citām ķimikālijām izmanto plastmasas un sveķu ražošanai. Tā ir endokrīnās sistēmas bojātājviela, ko izmanto polikarbonāta plastmasas (cietā plastmasa, ko apzīmē ar PC) ražošanā. No šīs plastmasas gatavo, piemēram, zīdaiņu pudelītes. Bisfenolu-A lieto arī epoksīdsveķu, plastmasas un gumijas virtuves izstrādājumu – pārtikas un dzēriena kārbu, pudeļu ražošanai, metāla konserva bundžu iekšpuses izolācijai un to plastmasas vākos, kompaktdiskos un kosmētikā, kā konservantu. BPA, kas bojā cilvēka hormonālo sistēmu, cilvēka organismā var nonākt kopā ar pārtiku vai dzērieniem, kas uzglabāti BPA saturošajos materiālos. Daudz pētījumi par ķimikālijas ietekmi turpinās, bet viens ir skaidrs, to uzņemam mēs organismā. (www.pvd.gov.lv)

Ūdens pudeles "Striker"

Ideāla ūdens pudele mazajiem pētniekiem, kas uzsāk ūdens pudeļu lietošanu pēc 3 gadu vecuma. Ņemot vērā bērna aktīvo dzīvesveidu tieši šajā vecuma posmā ūdens pudele ir izgatavota no tritāna polimēra, lai būtu pēc iespējas triecienizturīgāka. Ūdens pudele ir piemērota ne tikai ūdens lietošanai, bet jebkura negāzēta dzēriena- sulas, piena, kefīra lietošanai. Vieglo tīrīšanu nodrošina iespēja mazgāt ūdens pudeles trauku mazgājamajā mašīnā, kā arī pudeles īpaši slidenā virsma to ļauj viegli un ātri izmazgāt ar rokām. Silikona salmiņš īpaši piemērots maziem bērniem, jo tie var padzerties skrienot, neatgāžot galvu uz aizmuguri un tā nebojā zobus un neatstāj ietekmi uz bērna sakodienu. Silikona snīpis izgatavots no biezas silikona kārtas, kas neļauj bērnam kost, bet sūkt dzērienu kā ar salmiņu. Dzerot ar salmiņu, bērns uzņem vairāk šķidruma. Tilpums 415 ml. 

Reklāma
Reklāma

 

Ūdens pudeles "Runabout"

Ūdens pudele ir piemērota bērniem no 3 gadu vecuma. Tā ir pieejamas  7 dažādās krāsās, lai katrs bērns spēj pielāgot krūzi savai individualitātei. Vāciņš izstrādāts, lai trieciena rezultātā neatlēktu, kā arī dubultās sienas nodrošina aukstu produktu līdzņemšanu neveidojot kondensātu uz sienu ārējām malām. Īpaši piemērots skolas vecuma bērniem, jo tilpums ir 300 ml. Krūzi ir ērti un vienkārši lietot, jo padzeršanās notiek uzspiežot pogu, bet krītot tā automātiski bloķējas. Jūsu bērns vairs nesalies Jūsu auto salonu vai savas drēbes. Krūzītei ir neslīdoša krūzes pamatne, kas ļauj stabilāk novietot krūzi uz cietas virsmas.

 

www.contigo.lv

Nepalaid garām iespēju sadarbībā ar Pērkam kopā: Kvalitatīvas un krāsainas "Contigo" ūdens pudeles ar "Autoseal" tehnoloģiju bez kaitīgā bisfenola A  pērc ar 40% atlaidi, tikai par 7,15Ls: www.perkamkopa.lv