Ejam uz kino! Kinoakcijas uzvarētāji

Ģimenes portāla mammamuntetiem.lv un k/t „Kino Citadele” ekspreskonkursi, kuros varēja laimēt ielūgumus uz pasākumu “Bērnu rīts” un multfilmu “Drošsirde”, ir noslēgušies un laimīgie uzvarētāji zināmi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Svētdien, 5.augustā k/t „Kino Citadele” ielūdz uz pasākumu visai ģimenei „Bērnu Rīts”. Pasākuma apmeklētājiem pirmajiem būs iespēja noskatīties animācijas filmas „Drošsirde” pirmizrādi latviešu un krievu valodās, parastajā un 3D formātā. Ielūgumus uz pasākumu saņem arī seši mammamuntetiem.lv lasītāji, kas piedalījušies ekspreskonkursos!

Noskaties multfilmas "Drošsirde" treileri!

 

1. Lai laimētu ielūgumus uz pasākumu “Bērnu rīts” un multfilmas “Drošsirde” pirmizrādi, Tev bija jāatbild uz diviem vienkāršiem jautājumiem: 1. 1. Kādā valstī notiek filmas darbība? 2. Kāds ir filmas galvenās varones iecienītākais ierocis?  (atbildes 1. Skotija; 2. Loks un bultas). Pirmais, desmitais, divdesmitais un trīsdesmitais pareizo atbilžu iesūtītājs iegūst 2 ielūgumus uz pasākumu„Bērnu Rīts” 5. augustā!

Uzvarētāji ir:

Aigars Kručs

Linna Behmane

Anda (e-pasts sākas ar poga_es@...)

Inguna Baltiņa

Reklāma
Reklāma

 

 

2. Otra iespēja tikt pie diviem ielūgumiem bija – pieteikties par sekotāju draugiem.lv/mammamuntetiem.lv lapai laika posmā no 30. jūlija līdz 2. augustam.

Laimīgie sekotāji ir:

Artūrs Karlsons

Valde Strode

 

Uzvarētājiem par ielūgumu saņemšanu lūgums rakstīt uz redakcija@mammam.lv.