8. jūlijs – Pasaules alerģijas diena

Neutral kopā ar Astmas un Alerģijas biedrību sadarbojas jau četrus gadus, piedāvājot risinājumus, kā pasargāt sevi no alerģijas. Par skaistu tradīciju kļuva Pasaules alerģijas dienas atzīmēšana: 2009. gadā, kad centāmies uzstādīt garākās veļas virves rekordu, 2010. gādā parakstījām krāsainu petīciju un gaisā palaidām tūkstošiem krāsainu balonu. 

Foto: Katrīna Leitēna.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Katrīna Leitēna.

 

Mūsu kopīgās darbības mērķis ir izglītošana - vēlamies informēt sabiedrību par veidiem kā padarīt apkārtējo vidi drošu. Biedrības mājas lapā – www.astmaalergija.lv atrodama plaša informācija par šiem jautājumiem. Sadaļā "Jautā ārstam"  varat uzdot jautājumus, ja ir neskaidrības, kas saistītas ar alerģiju vai astmu, un ārsti spaeciālisti atbildēs. Savukārt, Neutral mājas lapā atrodama vērtīgi padomi,  lai samazinātu alerģijas rašanās risku un, lai jūsu bērnam neizveidotos šī slimība.  

 

Uzskatām, ka ir svarīgi diskusijā par alerģiju, spēles formā, iesaistīt arī jūtīgāko sabiedrības daļu – bērnus. Tieši viņiem nāksies dzīvot pasaulē, kurā alerģija ir daudz biežāka problēma, nekā tas bija agrāk. 

Reklāma
Reklāma

Līdzīgi, kā katru gadu, arī šogad jautri atzīmēsim Pasaules alerģijas dienu,  iesaistot pašus jaunākos –bērnu zīmējumu konkursā "Kā es redzu alerģiju?".  

Latvijas Astmas un alerģijas biedrības vadītāja Rita Paeglīte aicina piedalīties un atbalstīt šo akciju, reģistrējot savus zīmējumus mājas lapā www.neutral.lt/lv.

 

Par konkursu vairāk lasi ŠEIT!