Džilindžeram, Kivičam un Rešetinam meitiņas!

Saules un siltuma pilnajā jūlija sākumā meitiņas pasaulē sagaidījuši Dailes teātra aktieris Dž.Dž.Džilindžers un aktrise Elīna Dzelme, mūziķis Andris Kivičs ar sievu Madaru, kā arī Dailes teātra aktieris Intars Rešetins un sieva Zanda Zariņa, informē portāls www.kasjauns.lv.

Režisors Dž.Dž.Džilindžers un aktrise Elīna Dzelme savam kopīgajam bērniņam devuši vārdu Hanna. Foto: izdevniecības Rīgas Viļņi arhīvs

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Režisors Dž.Dž.Džilindžers un aktrise Elīna Dzelme savam kopīgajam bērniņam devuši vārdu Hanna. Foto: izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīvs

 

 

Dailes teātra kolorītais pāris - režisors Dž. Dž. Džilindžers un aktrise Elīna Dzelme 2. jūlijā sagaidījuši sava pirmā bērniņa nākšanu pasaulē.

 

Džilindžers un Dzelme stājās laulībā pagājušā gada vasarā un nu viņiem ir pirmdzimtais – meitenīte, kuru nosaukuši par Hannu. Lai gan Džilindžeram šī jau ir piektā laulība, Hanna viņam ir tikai otrais bērns. Režisoram ir vecākā meita Laine, kura jau pagodinājusi Džilindžeru ar mazbērnu, ieceļot vectēva lomā. 

 

Mūziķis Andris Kivičs un sieva Madara sagaidījuši savu pirmo meitiņu.

Siltajā jūlija sākumā ģimenes pieaugumu – pirmo meitiņu - sagaidījis arī mūziķis Andris Kivičs (34) un viņa sieva Madara (19). Andris un Madara slepeni apprecējās visu mīlētāju dienā 14. februārī un par kāzām tika informēta vien jaunā pāra ģimene un tuvākie draugi. Kivičam precības ar Madaru nebija pirmās - dziedātājs 2006. gadā šķīris laulību ar Ilzi Ieviņu un 2009. gadā ar Elīnu Straumi. 

Andra tagadēja sieva Madara ir vairāk nekā 10 gadus jaunāka par Kiviču, un meitiņa viņai ir pirmais bērniņš. Savukārt Andrim jau ir sešus gadus vecs dēls Kristofers no attiecībām ar stilisti Danu Dombrovsku.   

 

Reklāma
Reklāma

Aktierim Intaram Rešetinam un viņa sievai Zandai piedzimusi otrā meitiņa.

Tieši Dailes teātra aktiera Intara Rešetina (31) vārdadienā – svētdien, 1. jūlijā – viņa sieva, sporta kluba „Global Fitness” trenere Zanda Zariņa - Rešetina (32) dāvājusi lielisku dāvanu - meitiņu.

 

Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv vecākiem un mazulīšiem sūta saules un krāsu pilnus sveicienus!

 

www.kasjauns.lv

Foto: izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīvs