"Dzintars" Grilsiers – vasaras grilēšanai!
Šovasar visus grila draugus gaida gards pārsteigums – Grilsiers „Dzintars”!
Grilsiers „Dzintars” ir
siers, kas radīts speciāli grilēšanai un cepšanai – tas karstumā
nekūst un nestiepjas kā parastie sieri. Tieši tādēļ to ir ērti
pagatavot grilējot vai cepot uz pannas.
Grilsiers ir alternatīva grilētai gaļai vai zivīm, tas
lieliski garšo ar svaigiem salātiem vai dažādām mērcēm. Ar
Grilsieru „Dzintars” pilnīgi jaunu izskatu un garšu iegūs arī
karstmaizes, un tās ir lieliska uzkoda pie alus vai vīna.
Grilsieru var pagatavot 3 veidos:
- Liec siera šķēli tieši uz grila restes un apcep to no abām pusēm
zeltaini brūnu.
- Sieru var cept uz pannas, nelietojot eļļu. Vienkārši liec siera
šķēli uz pannas un cep to no abām pusēm, līdz siers kļuvis zeltaini
brūns.
- Grilsieru var cept arī tieši uz ugunskura, uzdurot to uz grila
iesmiņiem vai parasta koka zara. Vienkārši, ātri un garšīgi!
Grilsieru „Dzintars” var iegādāties lielākajos veikalos visā
Latvijā vai e-veikalā http://www.karums.eu/lv/shop
pasūtīt jaunā produkta piegādi tieši mājās.