Daudzfunkcionālas, videi draudzīgas un pārdomātas virtuves lietas!

Kurš gan ir teicis, ka darboties virtuvē ir kaut kas nepatīkams? Trauku un virtuves piederumu jomā lietas, tehnoloģijas un radošums nestāv uz vietas! Dažādi pasaulē atzīti trauku un virtuves piederumu ražotāji domā par tiem, kam patīk gatavot! Jauni un uzlaboti produktu materiāli, pārdomāts dizains, apstrādes tehnoloģijas ļauj izbaudīt ēdiena gatavošanas prieku. Iesaka www.rito.lv.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gaļas mašīna un sulas spiede vienkopus!


 

Zelmer piedāvā gaļas mašīnu, kas vienā acumirklī var kļūt par sulas spiedi. Produkta maksimālā jauda ir 1500W, komplektā ietilpst nekustīgs nazis ar 4 caurumiem, kuru izmērs 8 mm, uzmava desu pagatavošanai, nazis, stampātājs, separators, ielādes paliktnis, rīvju komplekts, kā arī citrusa augļu sulu spiede un sulas spiede ogām! Viens produkts – daudz funkciju! 

Cena: 90.55 Ls

 

Zaļumu smalcinātājs

Zyliss piedāvā jaunu produktu, kas ļaus viegli un ātri sasmalcināt zaļumus un garšaugus, lai tos vienmēr var pievienot ēdieniem. Smalcinātājam ir pieci augstākās kvalitātes griešanas asmeņi, kā ari neslīdošs rokturis un asmeņu aizsargs ērtai un drošai lietošanai. Funkcionāls, ērts lietošanai un noderēs dažādu pārtikas produktu smalcināšanai. RITO eksperts iesaka!

 

Cena: 13.95

 

Tescoma piltuves ar sietiņu

Lieliski piemērots šķidrumu pārliešanai un filtrēšanai gan maza, gan liela izmēra traukos. Universālais sietiņš neaizsērē un ir piemērots visu četru izmēru piltuvēm. Pateicoties piltuvju trīsstūra formai, noliekot uz galda tās neripo. Izgatavots no izturīgas plastmasas. Var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. Komplektā ietilpst četras dažāda izmēra piltuves.

 

Cena: 4.90

 

Triecienizturīgs un spēcīgs nazis

Reklāma
Reklāma

Tramontina piedāvā kvalitatīvus nažus, tiem ir augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda asmens, lieliska izturība, ērts rokturis. Nazis ir ļoti ass, kas nezaudēs savu mirdzumu arī pēc ilgstošas tā lietošanas. Iesākam ieskatīties arī -  www.tramontina.lv

Cena: 8.35 Ls (Mizojamais nazis)

 

Ķiploku spiede, kurā var izmantot nenomizotas ķiploku daiviņas! 

Tagad var spiest ķiploku daiviņas nenomizojot tās! Tieši tā! Rosīšanās virtuvē ir kļuvusi pavisam viegla! Saspied ķiploku ātrāk un vienkāršāk. Zyliss ķiploku spiedes dizains izveidots tā, lai ķiploku miziņas pieliptu pie tā. Tam ir ergonomisks rokturis, produkts ir pārdomāts, lai maksimāli atvieglotu ne tikai ķiploku spiešanu, bet arī ķiploku spiedes kopšanu un tīrīšanu. 

Cena: 10.35

 

Videi draudzīgi katli

Green Pan London kolekcija ir moderna dizaina alumīnija virtuves trauku sērija ar nepiedegošo pārklājumu. Skaisti izliekti katli baltā krāsā vieglai ēdiena maisīšanai tajos, kas kombinēti ar spēcīgiem nerūsējošā tērauda rokturiem. Thermolon nepiedegošais pārklājums, kas izklāts virtuves trauku iekšpusē, sniedz to pārliecību, kas ir Jums nepieciešama. Ēdiena gatavošana London sērijas katlos un pannās būs bauda, bet mazgāšana – vēja pūsma. Iesākam ieskatīties arī -  www.green-pan.lv

Cena: 34.90 – 61.90 Ls

 

Pasargā savas rokas ar silikonu!

Silikona cimds pasargās no karstuma rokas, gatavojot un darbojoties virtuvē. Cimds izgatavots no karstumizturīga silikona, kas izturīgs no - 40 līdz pat +230 ° C. Praktisks dizaina elements, ērti ievietojams atvilktnē vai uz kāda skapīša roktura. 

Cena: 9.20 Ls

 

Meklē visos RITO veikalos www.rito.lv