Sieviete dzemdību dēļ nenovalda auto un zaudē bērniņu

Krievijā kāda 31 gadu veca grūtniece izraisījusi avāriju pēkšņi sākušos dzemdību dēļ. Sievietei nogājuši augļūdeņi; viņa nav spējusi apturēt auto, tas iebraucis pretējā braukšanas joslā un sadūries ar automašīnu „Ņiva”, raksta www.kasjauns.lv.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ceļu satiksmes negadījums noticis tikai dažus desmitus kilometru attālumā no dzemdību nama. Pēkšņi sākušās dzemdības sievieti noveda tādā stāvoklī, ka viņa zaudēja kontroli pār stūri, iebrauca pretējā joslā un saskrējās ar citu auto.

Drīz atbraukušie mediķi konstatēja priekšlaicīgu dzemdību faktu un diemžēl arī augļa nāvi. Šobrīd sieviete atrodas slimnīcā, un ārsti viņas stāvokli vērtē kā stabili smagu. Viņai konstatēti arī ķermeņa sasitumi. Mirušais mazulis bija sievietes otrais bērns, viņai ir arī 12 gadus veca meita.

Arī otra avārijā cietušā auto vadītāja bija sieviete; viņai konstatēti krūšu daļas sasitumi un arī viņa nogādāta slimnīcā.

Negadījuma apstākļi tiek pārbaudīti, taču zināms, ka krimināllietu diez vai ierosinās, jo grūtniece nekad iepriekš nav pārkāpusi ceļu satiksmes noteikumus.
 

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma