Piedalies anekdošu konkursā un laimē stilīgu balvu no muki.lv!

Anekdošu konkursā vasara iesākusies ar tai ļoti atbilstošu balvu – īstu cietoksni! Un arī jūlija balva pavisam lieliska uzvarētājs saņems stilīgas saulesbrilles no muki.lv un pretodu līdzekli, un vasara ar garantiju būs izdevusies!

Šādas stilīgas saulesbrilles savā īpašumā iegūs jūlija labākais jokotājs. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šādas stilīgas saulesbrilles savā īpašumā iegūs jūlija labākais jokotājs. Publicitātes foto.

Par jūnija mēneša labāko jokotāju pasludinām četrgadīgo Kārli, kura jokus iesūtījusi Iveta Ūdre. Balvā īsts cietoksnis!

- Namiņš saliekams no 5 atsevišķām detaļām bez līmes;
- Namiņš ir no izturīga 7 mm bieza gofrēta kartona;
- Paredzēts lietošanai iekštelpās sausā un ugunsdrošā vietā;
- Mazulis namiņu var apgleznot, aplicēt uz tā.

Ieskaties: www.tinyhouse.lv

Lūk, viens no Kārļa jokiem:

Sēžam kafejnīcā, izvēlamies ēdienkartē, ko ēst. Vaicāju Kārlim, vai viņš ēdīs kotletīti. Viņš īsti neatceras, kas bija kotlete, un prasa: "Kāds kotletītei uzvārds bija?"

 

Par balvu saņemšanu jāvienojas mēneša laikā no rezultātu izsludināšanas dienas. Raksti audra@mammam.lv.

ai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

 

Savukārt jūlija joku konkursa uzvarētāju gaida balva no muki.lv – košas saulesbrilles pēc izvēles (cena 12,00 LVL) un krēmveida pretodu līdzeklis "Ballistol Stichfrei" (cena 4,50 LVL).

 

Reklāma
Reklāma

KOŠĀS SAULESBRILLES SKATIES BILŽU GALERIJĀ!

 

Šīs vasaras jaunums muki.lv ir Babiators saulesbrilles. Tās rūpējas par bērna actiņām  100% pasargā no UVA/UVB kaitīgā starojuma un nekropļo bērna redzi, jo atbilst 1. optikas klasei. Izgatavotas no gumijas un praktiski neiznīcināmas – tāpēc ražotājs dod 1 gada garantiju, brillītes aizstājot ar jaunām bez maksas, ja mazajam tomēr izdevies tās salauzt.

 

"Ballistol Stichfrei" pret-insektu līdzekļi ir ļoti iedarbīgi. Un jaunums Latvijā ir bērnu līnija, kas izstrādāta tieši mazuļiem, lai līdzekļus būtu pilnīgi droši lietot pat pavisam maziem zīdainīšiem no 2 mēnešu vecuma. Krēmveida līdzeklis, atšķirībā no izsmidzināmiem līdzekļiem, ir vēl drošāks, jo nevar nonākt nedz acīs, nedz elpceļos. Tā sastāvā nav vielu, kas varētu izsaukt alerģisku rekaciju, jo arī dabiskas ēteriskās eļļas var būt alerģiskas un izsaukt nevēlamu reakciju. Turklāt no sastāva izņemtas arī termoregulējošas (t.i., ķermeņa temperatūru mazinošas vai paaugstinošas) dabiskās sastāvdaļas – tādas kā mentols, spirts u.c. un konservanti. 

 

muki.lv ir atšķirīgs bērnu preču veikaliņš internetā un pašā Rīgas centrā. Tieši muki.lv  iepazīstināja Latvijas vecākus un bērnus ar "Oball", "Bilibo" un "Sakol". Daudzi plaukti atvēlēti "Franck&Fischer" bērnu lietām un "LittleBlueLamb" ādas apaviņiem. Tikai te iespējams iegādāties "SoftBums" auduma autiņus un "Doidy" slīpās krūzītes. Piedāvājumā plaša līdzsvara riteņu izvēle un autokrēsliņi, kuros savus bērnus varēsiet pārvadāt 5x drošāk – ar skatu pretēji braukšanas virzienam. Par ikvienu preci (un ne tikai to) padomus dos veikaliņa saimnieki, jo it visu ir paši lietojuši, audzinot savus bērnus un ieklausoties fizioterapeitē Klaudijā Hēlā. 

 

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!


Jūnija mēneša konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 31. jūlija plkst. 22:00.