Praktiskas lietas vasarai!

Jūnijam aizritot, mūsu dārzos sāk sārtoties zemenes, augt dažādi dārzeņi, sāk ziedēt kartupeļi. Lai padarītu dzīvi daudz vieglāku, Tev noderēs dažādi produkti, kas pavisam noteikti atvieglos darbu virtuvē ar savu funkcionalitāti un praktiskumu, kā arī vienkārši ļaus Tev izpausties un būt unikālai!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

 

Zemeņu kātiņu noņēmējs
Lai pilnībā izbaudītu zemeņu laiku, noderēs zemeņu kātiņu noņēmējs, kas ļaus viegli un ātri, vienā kustībā noņemt zaļo kātiņu zemenēm. Vienkārši saspiediet zemenes kātiņu un aprieziet produktu ap kātiņa asi. Produkts izgatavots no kvalitatīvas plastmasas, kā sānos ir mīksts silikons, lai to būtu ērtāk turēt rokās. Zyliss zemeņu kātiņu noņēmējs ir funkcionāls un ļoti izturīgs.



Ievārījuma, konservēšanas laiks
Izvēlies itāļu ražotāja CERVE burkas ar augļu dekoriem - zemenēm, ķiršiem, mellenēm, aprikozēm. Gaumīgās burkas noderēs ievārījumu un dažādu kompotu glabāšanai. Pieejamas  0,3L , 0,5 L un 1 L tilpumos. Uz burkām vari uzrakstīt sava iemīļotākā ievārījuma nosaukumu. Skaistas un praktiskas!


 
Jauno kartupeļu tīrīšana
Tagad vairs nav jāraizējas, kā viegli un ātri notīrīt jaunos kartupeļus. Šī dārzeņu birstīte būs palīgs virtuvē – piemērota kartupeļu, sakņu, augļu un sēņu tīrīšanai. Izgatavota no izturīgas plastmasas. Dārzeņu birstīte ir viegli kopjama, vienkārši nomazgājiet zem tekoša ūdens ( nav piemērota lietošanai trauku mazgājamā mašīnā). Palīgs numur viens!


Spirālveida griezējs
Šis ir visātrākais un vienkāršākais veids ēdienu dekorēšanai! PRESTO griezējs ļaus izveidot visnevainojamāko spirāli no gurķiem, redīsiem un citiem produktiem. Griezējs nodrošinās, ka sagriezts tiks pilnīgi viss produkts, neatstājos nekādus atgriezumus. Tas izgatavots no izturīgas plastmasas. Produkts ir ļoti viegli lietojams un piemērots mazgāšanai trauku mazgājamās mašīnās. Ļauj vaļu fantāzijai!

Piknika, sēņošanas vai vienkārši iepirkuma grozs
Dabīga materiāla iepirkuma grozs noderēs arī kā sēņošanas vai piknika grozs. Grozs veidots no dabīga materiāla - klūgām, tā izmērs ir 49X30 cm. Grozam ir nolokāms rokturis, kā arī to ir ērti mazgāt, jo tekstils, kas ir groza iekšpusē ir ērti izņemams. Dodies sēņot, atpūsties vai iepirkties ar skaistu un praktisku grozu!


Tomāta kātiņa noņēmējs!
Ideāli piemērots tomātu kātiem, vienkārši viegli iegrieziet tomātā, pagrieziet produktu, tieši kātiņam pa vidu, pēc tam pavelciet, lai izņemtu zaļo kātiņu. Šis Zyliss produkts lieliski noderēs arī paprikas sēkliņu izņemšanai! Vienkāršs un ātrs veids kā izņemt tomātu kātiņu.

Reklāma
Reklāma


Komplekts mazākajiem
Lielisks veids kā uzglabāt bērnu pārtikas produktus dodoties pastaigā vai tālākos ceļojumos. Ēdiens traukā uzturēs temperatūru. Ceļojuma šķīvis ir ērts, tajā var uzglabāt karoti higiēniski tīru. Tās vāciņš izgatavots no izturīgas un kvalitatīvas plastmasas. Piemērota lietošanai ledusskapī, saldētavā, mikroviļņu krāsnī, kā arī trauku mazgājamā mašīnā. Komplektā ietilpst bļoda, karote un termo soma. Uzglabā ēdienu bērnam ilgāk svaigu!

 

Vasarai noderīgās lietas meklē visos RITO veikalos www.rito.lv