Uzmanību! Imantā "mētelīšu virinātāji"

"Par šīm lietām runāt ir grūti, joprojām neesmu pati savākusi sevi īsti rokās, bet acīm redzot ir jārunā..." savā pieredzē dalās kāda portāla mammam.lv/tetiem.lv lietotāja.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Lai vai kāds gadalaiks būtu, jebkura diennakts stunda, diena vai nakts, vēlos pabrīdināt ikvienu meiteni, puisi, sievieti, vīrieti, jaunieti, arī mazos bērnus par to, kas notika Imantā. Jūrmalas gatvē pie LU pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes kojām.
Pa ielām vazājas pretīgi veči, kuri nekaunas gramstīties un raut sev līdzi. Jā, mēs meitenes protam labi izskatīties kā ziemā, tā vēl jo vairāk vasarā, un brīžos, kad šķietami esam drošībā, tā nemaz nav!

Vēlējos palūgt ikvienu, kurš Imantā, vai jebkurā kurā Latvijas malā, pilsētā vai laukos - vienalga, redz kādu pretekli, kurš sevi apmierina, sēžot krūmos, vai, kā šoreiz gadījās, atļāvās palaist rokas un ļauties izvirtībām - zvaniet policijai, brīdiniet un negaidīt līdz brīdim, kad tas notiks ar kādu no tuvajiem.

Mani atstāja vienu garāmejošie cilvēki un aizskrēja prom, baidoties par sevi.

Reklāma
Reklāma

Mani atstāja vienu garāmejošie cilvēki un aizskrēja prom, baidoties par sevi.
Vīrietis virs 180, īsiem tumšiem matiem! Iespējams, ļoti labi pārzina Imantas apkārtni.
Ja šādus skatus un darbības noklusēs un neziņos policijai, iespēja, ka tādas lietas var nenotikt, nemazinās. Tā kā lūdzu, cilvēki, neesat vienaldzīgi!

Policija ieradās, arī dežūrēja vēlāk, taču, ja kāds no Imantā dzīvojošajiem iespējams ir redzējis, un iespējams ziniet, kur viņš dzīvo vai mitinās, slapstās un gaida savus nākamos upurus, ziņojiet policijai. Šis lūgums neizskan, manuprāt, tikai no manas puses, bet ikviena cilvēka, kurš vēlas droši staigāt apkārt.