Apbalvojam sirsnīgāko sirdsstāstu par mammām autorus!

Mīļus, patiesus un aizkustinošus stāstus par mammām un vecmāmiņām lasītāji iesūtīja mammamuntetiem.lv un “Viaderm” stāstu konkursā “Sirdsstāsti par mammām”. Galvenās balvas – “Galactico” dāvanu kartes Ls 50 vērtībā – un nutrikosmētikas "Viaderm" uzvarētāji ir noskaidroti!

Uzraksti arī tu skaistu stāstu savai mammītei - viņa noteikti priecāsies!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Uzraksti arī tu skaistu stāstu savai mammītei - viņa noteikti priecāsies!

 

Pateicamies visiem konkursa dalībniekiem par dalību konkursā un par to, ka par savām mammām esat uzrakstījuši tik jaukus stāstus! Visus konkursam iesūtītos stāstus iespējams lasīt sadaļā Ģimene -> Vislabākās mammas.

 

Nutrikosmētikas “Viaderm” dāvanu komplektu balvā saņem:

Mārīte Miezīte, kura savai mammai ir desmitais bērns, tāpēc māmiņai Annai saka lielo paldies. Izlasi Mamma 13 bērniem, vecmāmiņa 33 mazbērniem un vecvecmāmiņa 11 mazmazbērniem

 

Kisanja, kura uzrakstījusi jauku stāstu par savu vīramāti – visnotaļ lielisku sievieti, ar kuru iepazīšanās pirmsākumos attiecības nebūt nav bijušas spožas. Izlasi Vīramāte vedeklai uz ceļiem lūdz piedošanu

Reklāma
Reklāma

 

Galveno balvu “Galactico” dāvanu karti Ls 50 vērtībā saņem

Lolita Loce-Paruškina no Tukuma. Lolita savā stāstā saka paldies Birutai – kaimiņos dzīvojošai sievietei, kura kļuvusi par stāsta autores mammu. “Mana īstā mamma īpaši neaizrāvās ar manis audzināšanu,” savā stāstā “Kā sveša mamma kļuva par manējo” rakstīja Lolita. 

 

Sveicam uzvarētājus!

Lai saņemtu balvu, lūdzam rakstīt uz redakcija@mammam.lv. Pēc balvām jāierodas viena kalendārā mēneša laikā no uzvarētāju publicēšanas brīža.