Zīdainis izdzīvo, ilgstoši pamests atkritumu konteinerā

Kāda māte Dagestānā nolēma pamest savu jaundzimušo bērnu, tāpēc atstāja mazo... atkritumu konteinerā. Viņa mazulīti ietinusi celofāna maisiņā, cerot, ka jaundzimušais nepaliks dzīvotājos... Bērnu izglāba kāda sieviete, kura devās izmest atkritumus un konteinerā sadzirdējusi kādas skaņas, ziņo www.lifenews.ru.

Atkritumos nodzīvojis nepilnu dienu, pie tam - ar polietilēna maisiņā ietītu galvu. Viņš ir izdzīvojis! Ekrānšāviņš no video.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Atkritumos nodzīvojis nepilnu dienu, pie tam - ar polietilēna maisiņā ietītu galvu. Viņš ir izdzīvojis! Ekrānšāviņš no video.

 

Nupat dzimušais bērniņš atkritumos nodzīvojis nepilnu dienu, pie tam - ar polietilēna maisiņā ietītu galvu. 

 

Sieviete, kas vakarā nākusi izmest atkritumus, atvērot maisiņu, šausmās ieraudzījusi tajā guļam kailu, krunkainu puisīti. Viņu tūdaļ nogādāja vietējā slimnīcā, kura personālam mazuļa dzīvību izdevās glābt. Mazajam nu iedots arī vārdiņš – Radžabs. 

 

„Pārbaudēs secinājām, ka zēns ir ne vairāk kā divas dienas vecs,” stāsta Dagestānas slimnīcas ārsts. 

 

Apskatot zēnu, netika konstatētas nekādas veselības problēmas – viņš dzimis absolūti vesels, iznēsāts un bez pataloģijām. Neraugoties uz dramatiskajām pirmajām dienām šajā pasaulē, viņa veselības stāvoklis vērtējams kā apmierinošs. 

Reklāma
Reklāma

 

Dagestānas policija šobrīd meklē neiedomājami cietsirdīgo māti. Ir skaidrs, ka māte dzīvu mazuli ietinusi polietilēna maisā ar nolūku, ka viņš nosmaks. 

 

Policija šobrīd izvaicājot atkritumu konteineru apkārtnē esošo ēku iedzīvotājus, kuri varētu sniegt informāciju par sievieti, kas acīmredzami gaidījusi mazuli, bet pēc tam nav redzēta kopā ar jaundzimušo.


Skaties www.lifenews.ru video!