Noderīgi virtuves piederumi vitamīnu saglabāšanai

Trauku un virtuves piederumu eksperts RITO piedāvā ieskatu noderīgos virtuves piederumos, kas ir aktuāli tieši šobrīd. Sākam pavasari ar veselīgi! Gatavošanas procesā ir svarīgi saglabāt ēdiena vērtīgās uzturvielas un vitamīnus. Izmantojot kvalitatīvus un pārdomātus virtuves piederumus ir iespējams maksimāli saglabāt produkta vērtību – vitamīnus!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Virtuvē ar mazo
Ar oriģinālo cepumu veidņu komplektu naska rosīšanās virtuvē un jautrība ir garantēta.

Veido cepumu dārzu ar dzīvniekiem, vidū ievietojot gardumus vai kādu pavasarīgu dekoru. Pamācoši un jautri.


Prieks bērna šķīvī ar gardumiem puķu, sirds vai apļa formā. Ļauj vaļu fantāzijai – pagatavo olas, pankūkas, biezpiena kūciņas un citus ēdienus visdažādākajās formās! Karstumizturīgās silikona formiņas piemērotas lietošanai uz pannas, cepeškrāsnī un pat saldēšanai ledusskapī.

Bērniņa pirmais trauku komplekts ir izgatavots no kvalitatīva un bērnam droša materiāla (nesatur BPA). Komplektiņā – ‘snīpjkrūzīte’, bļodiņa, šķīvītis, dakšiņa, nazītis, karotīte un garā karotīte, kas īpaši piemērota gardu biezenīšu baudīšanai.

 

Svaigi spiesta citrusaugļu sula brokastīs ir lielisks dienas sākums. Kolorītā plastmasas sulu spiede ar trauciņu ir ērti lietojama, viegli tīrāma un saglabās izspiestā augļa vitamīnus.

Reklāma
Reklāma


Mizotājus ar keramisko asmeni novērtēs veselīgu ēdienu cienītāji, kā arī jaunās māmiņas. Keramiskais asmens kalpo ilgāk, nerūsē, tas ir maigs pret produktiem, saglabājot to vitamīnus un sākotnējo garšu. Piedāvājumā divu veidu mizotāji.


Baudi svaigus zaļumus, kas audzēti turpat Tavā virtuvē. Tescoma Sense komplektā ietilpst podiņš ar paliktnīti, zemes substrāts un sēklas. Piedāvājumā iecienītas garšvielas – baziliks, pētersīļi un timiāns. Iesēj, izaudzē un baudi!


Itālijas lielākais pannu ražotājs Ballarini ir izstrādājis jaunu pannu pārklājumu – WhiteStone. Gadsimtu senu tradīciju un mūsdienu jaunāko tehnoloģiju apvienojums nodrošina augstāko kvalitāti un garantē pannu nepārspējamu sniegumu ēdienu gatavošanā.

WhiteStone klājums ir tehniski visattīstītākais, kāds pieejams gaišo, nepiedegošo pannu klājumu tirgū. Unikāls, stiprs un izturīgs klājums. Patiesi nepiedegošs. WhiteStone pārklājums ir dažādu sēriju Ballarini pannām – Salento, Cortina, EcoIdea.


Ieskaties  – www.rito.lv
 

Seko līdzi jaunumiem, aktualitātēm un konkursiem -

http://www.draugiem.lv/rito