ASICS GT-2160 atzīti par labākajiem apaviem pasaulē

ASICS ar prieku paziņo, ka Runner's World Magazine, viens no pasaulē vadošajiem žurnāliem par skriešanu, ir piešķīris ASICS GT-2160 2011. gada starptautisko "Redakcijas izvēles" balvu.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Runner’s World Magazine šo prestižo apbalvojumu piešķir katru gadu vienam apavu modelim. Žurnāls norādījis, ka GT-2160 "stabilās īpašības, lieliskais pēdas satvēriens un mīkstā amortizēšana" ir galvenie iemesli šīs balvas saņemšanai.


Apavus vērtēja starptautiska Runner's World redaktoru žūrija no 15 valstīm, kurās iznāk šis žurnāls (Austrālijas/Jaunzēlandes, Brazīlijas, Francijas, Vācijas, Itālijas, Meksikas, Nīderlandes/Beļģijas, Filipīnām, Polijas, Dienvidāfrikas, Spānijas, Zviedrijas, Lielbritānijas un ASV).


"ASICS ir liels prieks saņemt šādu atzinību no viena no autoritatīvākajiem informācijas avotiem skriešanas jomā," saka Alisters Kamerons (Alistair Cameron), ASICS Europe B.V. prezidents un izpilddirektors.


"GT-2160 sērija šo apbalvojumu iegūst jau otro reizi un ne velti ir vispopulārākais skriešanas apavu modelis pasaulē. Šis apbalvojums nostiprina ASICS pozīciju starp konkurentiem. "
Turklāt ASICS saņēma arī "Labāka pirkuma" apbalvojumu GEL-1170 modelim, kas tiks aprakstīts Ziemas apavu ceļvedī. (2011. gada decembra ASV izdevumā).
Pēc Runner’s World vārdiem, “šie izcilie apavi nodrošina lielisku cenas un komforta kombināciju.” Runner’s World apavu laboratorijas testētāji un sportisti, kas tos izmēģinājuši, atzina, ka "tie ir lieliski sabalansēti apavi - pietiekami mīksti papēžos un pēdas vidusdaļā, bet ne pārāk mīksti, un lieliski piemēroti garākām treniņu distancēm un maratoniem.”


UZMANĪBU!

Reklāma
Reklāma

08.05.2012 no 18.00 līdz 21.00 notiks ASICS Testu un konsultāciju diena SPORTLAND KIDS veikalā.
Pareiza pēda un stāja veidojas mums no bērnibas, tāpēc ASICS sadarbībā ar Olimpiskās vienības fizioterapeitu Mareku Osovski un fizioterapeita palīgu Signi Jačmenkinu rīko īpašu bērnu testu un konsultāciju dienu bez maksas.
Bez maksas uzzināsiet, kāds ir bērna pēdas tips, kam pievērst uzmanību sportojot un kā nostiprināt pēdas velvi ar vingrinājumu palīdzību.

 

Anima Sana In Corpore Sano nozīmē "Veselā miesā vesels gars". Tas ir sens latīņu izteiciens, no kura radies ASICS nosaukums, un kas joprojām ir firmas pamatvērtība. Uzņēmumu pirms vairāk nekā 60 gadiem nodibināja Kihačiro Onicuka (Kihachiro Onitsuka), un tagad tas ir viens no vadošajiem skriešanas apavu, sporta apavu, apģērbu un aksesuāru dizaineriem un ražotājiem.

Papildu informāciju skatiet www.asics.com un www.patrol.lv