Bērni tiek aicināti uzzīmēt Spānijas pavasari. Konkurss!

Līdz 20.aprīlim „Spāņu kultūras centrs Seneca” aicina ikvienu Latvijas bērnu vecumā no 5 līdz 12 gadiem piedalīties zīmējumu konkursā „Kāds ir pavasaris Spānijā?”. Konkursa mērķis ir veicināt bērnu interesi par Spāniju un tās dažādību, un paplašināt viņu redzesloku, iepazīstot citu valsti un kultūru.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērni tiek aicināti attēlot zīmējumos savus priekšstatus par pavasari Spānijā – tās var būt gan ainavas, gan pilsētvide, gan cilvēki. Galvenais nosacījums – ir jābūt iekļautam kādam elementam, kas apliecinātu, ka tas ir pavasaris tieši Spānijā.


Konkursā var piedalīties bērni no 5 līdz 12 gadu vecumam kādā no divām vecuma grupām: 1) 5-8 gadi, 2) 9 – 12 gadi. Viens autors var iesniegt ne vairāk kā 2 darbus. Darbs var būt zīmēts jebkādā tehnikā (akvarelis, eļļa, pastelis u.c.), izņemot datorgrafikā. Pieļaujamais zīmējumu formāts ir A4 vai A3 lapa.


Katrā vecuma grupā tiks apbalvots 1 uzvarētājs, kurš saņems spāniskas un izglītojošas balvas, kā arī 10 labāko darbu autori saņems veicināšanas balviņas no konkursa rīkotājiem. Labākie darbi būs pieejami apskatei izstādē „Spāņu kultūras centrā Seneca”.

Reklāma
Reklāma


Zīmējumu konkursu rīko „Spāņu kultūras centrs Seneca” sadarbībā ar Spānijas vēstniecību Rīgā „Spānijas kultūras dienu” ietvaros. Ar konkursa nolikumu var iepazīties „Spāņu kultūras centra Seneca” mājas lapā: www.seneca.lv