12.maijā Madonas kultūras namā labdarības pasākums!

Biedrība „Mēs saviem bērniem” un aicina Jūs atbalstīt biedrības rīkoto labdarības pasākumu „Piešķir dzīvei sapņu krāsainību”, kurš notiks 2012. gada 12. maijā plkst. 18.00 Madonas kultūras namā.

FOTO: Evita Knospiņa, http://www.lotart.lv

 

Biedrība „Mēs saviem bērniem” aicina Jūs atbalstīt biedrības rīkoto labdarības pasākumu „Piešķir dzīvei sapņu krāsainību”, kurš notiks 2012. gada 12. maijā plkst. 18.00 Madonas kultūras namā.

 

Šajā pasākumā biedrība vēlas savākt līdzekļus, lai šovasar bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām kopā ar savām ģimenēm varētu piedalīties vasaras nometnē „Ieklausies sevī – sadzirdi sevi”, kā arī reitterapijas nodarbībām, kas uzlabo jauniešu veselības stāvokli.

 

Biedrība „Mēs saviem bērniem” darbojas jau 11 gadus. Šo gadu laikā daudzi mūsu bērni ir izauguši un sasnieguši gan jauniešu, gan vispārpieņemtā izpratnē pieaugušo vecumu, tomēr viņi savā būtībā ir un paliks bērni, jo vienmēr būs atkarīgi no vecāku un tuvinieku rūpēm, līdzcilvēku atbalsta un sapratnes.

Biedrības mērķi ir nodrošināt intelektuālās un fiziskās attīstības, pastāvīgas dzīves iespējas, veicināt pilnvērtīgu personības attīstību, palīdzēt integrēties mūsdienu mainīgajā sabiedrībā. Biedrību, kas apvieno bērnus ar īpašām vajadzībām, Latvijā ir daudz, taču mēs atšķiramies ar to, ka tajā darbojamies kopā ar saviem bērniem. Nereti tieši mammām un tētiem nepieciešams vislielākais atbalsts, tāpēc mūsu aktivitātes ir vērstas uz to, lai vecāki nebūtu

Reklāma
Reklāma

vieni ar savu sāpi. Vasaras nometne palīdz iziet ārpus četrām sienām sabiedrībā, dod iespēju gūt vērtīgu pieredzi ne tikai bērniem, bet arī viņu ģimenes locekļiem - būt kopā, bet tajā pat laikā izbaudīt pilnvērtīgu atpūtu katram atsevišķi. Nometne rastu iespēju vismaz dažas dienas gadā izjust to, ka mamma ir arī sieviete un ka viņas bērns nav tikai bezpalīdzīgs un trausls stādiņš.

 

Biedrība cer uz sabiedrības izpratni un atbalstu, lai nometnes laikā rastu pozitīvu lādiņu un uzmundrinājumu turpmākai dzīvei. Sadzīvošanai ar skaudro ikdienu.

 

Ar patiesu cieņu,

biedrības „Mēs saviem bērniem” vecāku vārdā Iveta Ecētāja

Biedrības aktivitātēm seko līdzi šeit: http://www.draugiem.lv/messaviemberniem/gallery/index