Frizierim Pēram un olimpietei Kļaviņai dēls!

16. februārī par tēvu kļuvis viens no košākajiem un pamanāmākajiem Latvijas šovbiznesa darboņiem - frizieris Pērs Bogomazovs (36), kurš jau ilgus gadus neslēpj savu netradicionālo seksuālo orientāciju, raksta portāls www.kasjauns.lv.

16. februārī par tēvu kļuvis viens no košākajiem un pamanāmākajiem Latvijas šovbiznesa darboņiem - frizieris Pērs Bogomazovs. Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

16. februārī par tēvu kļuvis viens no košākajiem un pamanāmākajiem Latvijas šovbiznesa darboņiem - frizieris Pērs Bogomazovs. Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva



FOTO: Mākslīgās apaugļošanas ceļā lesbiešu pāris Līga Kļaviņa (attēlā aizmugurē) un Evita Goša tikušas pie bērniņa, un dēliņa Niko Marisa tēvs ir slavenais smalko aprindu frizieris Pērs Bogomazovs.

Pazīstamais frizieris portālam kasjauns.lv neslēpj, ka nesen kļuvis par tēvu, un atzīst, ka viņa bērna māte ir bijusī olimpiete Līga Kļaviņa (32), kas ir lesbiete un jau ilgāk nekā sešus gadus dzīvo homoseksuālā laulībā ar juristi Evitu Gošu. Pērs atklāj, ka dēlam, kam doti vārdi Niko Mariss, ir mātes uzvārds – Kļaviņš. „Bērns tika iegūts mākslīgās apaugļošanas ceļā,” stāsta Bogomazovs.
Pērs neslēpj, ka jūtas neizsakāmi laimīgs, kļūdams par tēvu. „Viss ir ļoti labi. Bērns bija plānots, gribēts un ļoti gaidīts,” viņš priecīgi atzīst. Plašāk klāstīt par priecīgo notikumu jaunais tētis gan nevēlas, skaidrojot, ka ļoti vēlas pasargāt mazuli no negācijām. „Saprotu, ka šos jaunumus noslēpt nav iespējams. Bet es tik ļoti gribu, lai bērnam nebūtu jāsaskaras ar nežēlīgām replikām, sliktām domām un ļaunumu,” nopūšas Pērs.
Vaicāts, vai apņēmies pilntiesīgi iesaistīties bērna audzināšanā, Pērs to apstiprina: „Es taču esmu bērna tēvs!”

Bērns gan dzīvošot kopā ar māti Līgu un viņas dzīvesbiedri Evitu. Starp citu, jau pirms vairākiem gadiem lesbiešu pāris Līga Kļaviņa un Evita Goša intervijās izteikušās, ka pieļauj  iespēju audzināt bērnu, abas dāmas pat paudušas apņēmību šim notikumam gatavoties. 2008. gadā intervijā žurnālam „Ieva” Kļaviņas dzīvesbiedre atspēkoja pieņēmumu, ka homoseksuālā ģimenē mēdzot izaugt homoseksuāli bērni. „Patiesībā pētījumi liecina, ka nav atšķirības, vai bērns aug homoseksuālā vai heteroseksuālā ģimenē, jo galvenais ir tas, kādi viņa vecāki ir kā cilvēki. Kurš man iegalvos, ka tie cilvēki, kas met savus bērnus ārā pa logu vai pārdod par pudeli, ir labāki tikai tāpēc, ka viņi ir heteroseksuāli? (..) bērnam svarīgi ir tas, ko šie cilvēki dara ar savu dzīvi, nevis tas, ar ko viņi guļ,” „Ievas” intervijā sacīja Evita Goša.

 

Ģimenes portāls mammam.lv/tetiem.lv sirsnīgi sveic jaunos vecākus!

 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv