Vai vēlies izmēģināt zīmēšanu smiltīs? Jauns konkurss!

Aicinām piedalīties konkursā gan lielus, gan mazus zīmētmīļus un atsūtīt mums nelielu aprakstu (5-6 teikumu apjomā) par to, kāpēc Tu vēlies apmeklēt „Smilšu kino” nodarbību un izmēģināt zīmēšanu smiltīs? 

Viens konkursa dalībnieks saņems bezmaksas individuālo smilšu kino nodarbību kopā ar mākslas pedagogu, bet 10 dalībniekiem - 50% atlaide!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Viens konkursa dalībnieks saņems bezmaksas individuālo smilšu kino nodarbību kopā ar mākslas pedagogu, bet 10 dalībniekiem - 50% atlaide!

 

 

Viens dalībnieks, kura motivācija mums visvairāk iekritīs sirsniņā, laimēs vienu bezmaksas individuālo nodarbību kopā ar mākslas pedagogu uz speciāli izveidotā smilšu galda, ar iespēju nodarbības beigās ierakstīt pašam savu „smilšu filmu” dvd diskā un paņemt to līdzi uz mājām!  

Un tas vēl nav viss – vēl 10 laimīgie saņems iespēju apmeklēt šādu nodarbību ar 50% atlaidi – t.i. tikai par 6 latiem! 

Tātad, pavisam vienkārši – atsūti mums savu vēstulīti uz e-pastu: spargelitis@gmail.com (norādot arī savu vārdu un vecumu) līdz 16.martam un laimē bezmaksas „Smilšu kino” nodarbību! Uzvarētājus paziņosim 19. martā savā mājas lapā www.smilsukino.lv.

Reklāma
Reklāma

 

Nodarbības notiek estētikas skolā „Sparģelītis”, Rīgā, Sparģeļu ielā 2, darbadienās no pl.16.00 līdz 19.00 (tikai ar iepriekšēju pieteikšanos).

Interesantākās vēstules publicēsim arī savā mājas lapā www.smilsukino.lv!

Vairāk informācijas par „Smilšu kino” nodarbībām, kā arī vairāki „Smilšu kino” video: www.smilsukino.lv.