Māte Krievijā pārdod piecus gadus veco dēlu

Kāda 27 gadus veca Habarovskas apgabala iedzīvotāja Krievijā mēģinājusi par 300 000 rubļu jeb 5400 latiem pārdot pati savu bērnu. Bikinas pilsētas iedzīvotāja tika aizturēta brīdī, kad saņēmusi naudu par savu piecus gadus veco dēlu Ruslanu, raksta portāls www.kasjauns.lv.

Policisti sievieti aizturēja kafejnīcā, kur viņa bija cerējusi atzīmēt veiksmīgo darījumu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Policisti sievieti aizturēja kafejnīcā, kur viņa bija cerējusi atzīmēt veiksmīgo darījumu.

Sievieti, kas strādā vietējā tirgū, aizturēja uzreiz pēc darījuma, kurā policisti uzdevās par bērna pircējiem.
Māte sākotnēji par bērnu prasījusi 800 000 rubļu, bet pēc tam piekrita samazināt cenu līdz 300 tūkstošiem, portālam Life News pastāstīja Habarovskas policijas pārstāvis Iļja Gudkovs.

Saņemot naudu par mazuli, sieviete devās uz tuvējo kafejnīcu, lai atzīmētu darījumu. Tur viņu aizturēja policija.
Šobrīd mamma, kurai jau ir septiņus gadus veca meita Lida, atrodas brīvībā pret parakstu par dzīvesvietas nemainīšanu. Notikušo viņa raksturo kā bezcerīgas nabadzības rezultātā spertu izmisuma soli.

- Vīrs pameta, un no aizvainojuma un spiedīgu finansiālo apstākļu rezultātā sieviete nolēma jaunāko bērnu pārdot, - piebilst Gudkovs.
Šobrīd zēns atrodas Bikinas pilsētas slimnīcā. Viņš ir saaukstējies un iziet nepieciešamo ārstēšanos. Bērns notikušo uztvēris kā rotaļu un nav sapratis situācijas nopietnumu.

-Pēc skata zēns liekas vesels, - stāsta bērnu nodaļas ārststs-pediatrs. - Viņš nesaprot, kas patiesībā ir noticis un nemitīgi lūdz aizvest viņu pie mammas.
Jāpiebilst, ka Jūlija S. jau vairākas reizes saukta pie atbildības par nepienācīgu vecāku pienākumu pildīšanu. Policija šobrīd meklē Ruslana tēvu. Ja viņš oficiāli no dēla atteiksies, zēns nonāks bērnunamā.

 

VIDEO SKATIES ŠEIT!

 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv