Nedēļas vidū gaiss iesils līdz +7 grādiem

Šonedēļ Latvijā būs mainīgi laikapstākļi - salam un sniegputenim sekos gaisa temperatūras paaugstināšanās līdz +7 grādiem, nedēļas nogalē atgriezīsies vēsāks laiks, par sinoptiķu prognozēm raksta ziņu portāls www.kasjauns.lv.

No skapja jāvelk ārā gumijniekus, lai tiktu pāri ūdens tērcītēm! Trešdien un ceturtdien gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +2..+7 grādiem.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

No skapja jāvelk ārā gumijniekus, lai tiktu pāri ūdens tērcītēm! Trešdien un ceturtdien gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +2..+7 grādiem.

 

 

Otrdien gaisa temperatūra naktī vietām noslīdēs zem -10 grādiem, bet dienā no ziemeļrietumiem pāri Latvijai sāks virzīties sniegputenis. Dienvidu, dienvidrietumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 10-15, jūras krastā - līdz 19 metriem sekundē. Dienas otrajā pusē, valsts austrumos vēl arī naktī uz trešdienu iespējama stipra snigšana, jūras piekrastē sniegs pāries lietū. 

 

Trešdiena un ceturtdiena paies pārsvarā bez nokrišņiem, nelieli nokrišņi gaidāmi valsts austrumos. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu, ziemeļrietumu vējš, un gaisa temperatūra pēcpusdienās paaugstināsies līdz +2..+7 grādiem, bet naktīs daudzviet noslīdēs mazliet zem nulles. 

 

Reklāma
Reklāma

Nedēļas nogalē ar ziemeļu, ziemeļrietumu vēju ieplūdīs vēsāks gaiss. Piektdien ziemeļrietumu vējš var sasniegt vētras spēku, brīvdienās gaidāms dažu grādu sals. Īslaicīgi snigs un spīdēs saule, vairāk mākoņu un nokrišņu būs valsts austrumos.

 

Avots: www.kasjauns.lv