"Tepix" – vienmēr tīrs paklājiņš ir pie Tavām durvīm!

SIA "Tepix" lepojas ar to, ka viņus nebiedē ne lietus, ne sniegs. Vēl viņi lepojas, ka ir latviešu dibināts uzņēmums. Kas viņi ir? "Tepix" ir mūsdienīgs uzņēmums, kurš piedāvā paklāju maiņas servisu, izmantojot modernas tehnoloģijas un inovatīvas paklāju tīrīšanas metodes. Viņu moto – lai vienmēr tīrs paklājiņš ir pie Tavām durvīm!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

SIA "Tepix" darbību aizsācis 2008. gadā, laikā, kad daudziem uzņēmumiem sāka klāties pavisam grūti. Pa šo laiku ir uzkrāta zināma pieredze, ir iegūts noteikts patstāvīgo klientu loks visā Latvijā. Ir audzis arī darbinieku skaits.

 

SIA "Tepix" Latvijas tirgū piedāvā maināmo paklāju nomas servisu, izmantojot modernas tehnoloģijas un inovatīvas paklāju tīrīšanas metodes. Interesanti, ka maināmo paklāju tehnoloģija nāk no Amerikas. Šo paklāju uzdevums ir savākt aiz gājēja gružus un mitrumu. Paklāja pamatne ir veidota no gumijas, kurā ir iestrādāta sintētiska šķiedra. Tā stāv vertikāli, kā neliela atsperīte, un labi sevī ietver mitrumu un netīrumus. Un šādu paklāju var droši mazgāt. 

 

Piemērots mazajiem uzņēmumiem

Dažkārt mazie uzņēmēji baidās zvanīt un lūgt paklāju servisu, jo viņiem ir vajadzīgs tikai viens paklājs, tomēr SIA "Tepix" ar prieku neatkarīgi no laika apstākļiem apkalpos ikvienu klientu visā Latvijā. Tāpat neatteiks, piemēram, daudzdzīvokļu mājas iemītniekiem, kuri kāpņu telpā vēlēsies maināmos gumijas paklājus. 

SIA "Tepix" rīkotājdirektors Jānis Zlidnis par piedāvājumu stāsta: "Mēs, atšķirībā no konkurentiem, paklāju maiņu un tīrīšanu piedāvājam arī privātpersonām. Tas nozīmē, ka mēs ne tikai labprāt apkalpojam mazos uzņēmumus, bet arī uzņemamies tīrīt klientam piederošos paklājus. Arī tādus, kam nav gumijas."


Jaunumi!

SIA "Tepix" piedāvājumā nu jau ir ne tikai paklāju noma un tīrīšana, bet arī Itālijā ražota kafijas piegāde un kafijas automātu uzstādīšana, kas, nenoliedzami, aktuāla mazajiem uzņēmumiem, piemēram frizētavām, grāmatvedības pakalpojumu sniegšanas firmām, fotodarbnīcām un līdzīgām iestādēm, kurām nāk klienti un kuriem dažkārt nākas uzgaidīt. Nu vairs nebūs nepieciešams kāds cilvēks, kurš to vien dara, kā vāra kafiju!

Piedāvājumā ir arī divu veidu stacionārās iekārtas – papīra dvieļu un roku mazgāšanas līdzekļu turētāji. Klientam pašam nebūs jādomā, lai vienmēr laikā būtu sarūpētas šīs lietas.  Par to parūpēsies "Tepix"!

Tuvākajā nākotnē piedāvājumā tiek plānots iekļaut arī logu mazgāšanas pakalpojumu, kas īpaši aktuāli ir lielajās pilsētās ar dzīvu satiksmi. 

Reklāma
Reklāma

 

Ko par SIA "Tepix" domā viņu klienti?

Andris Strolis (Centrālā statistikas pārvalde)

"Uzņēmuma "Tepix" sniegtos pakalpojumus mēs izvēlējāmies pavisam vienkārši. Tā kā mēs esam valsts iestāde, līdz ar to arī nodokļu maksātāju naudas tērētāji, lai izvēlētos kādu pakalpojumu sniedzēju, mums ir jārīko konkurss. Un rezultātā "Tepix" šajā konkursā uzvarēja. Turklāt jāpiezīmē, ka konkursa nosacījumi bija tik smagi un specifiski, ka nosacījumu izpildi nevarēja garantēt citi līdzīgi uzņēmumi, kas pakalpojumus piedāvā Rīgā. Mums, piemēram, bija tādas prasības kā paklāji, uz kuriem uzdrukātas virzienu norādošas zīmes. Tāpat mums viena no prasībām bija paklāju piegādāšana noteiktos laikos, mūsu gadījumā – pirms darba dienas sākuma. Arī šī prasība citiem uzņēmumiem sagādāja zināmas grūtības. Vēl kāda svarīga lieta – tā kā Centrālai statistikas pārvaldei birojs atrodas ne tikai galvaspilsētā, bet arī reģionos, tad mums svarīgi, lai arī tās tiktu apkalpotas. Un pats galvenais – cena, kas uzņēmumam "Tepix" patiešām ir konkurētspējīga. "Tepix" ir uzņēmies šo prasību izpildi un līdz šim gods godam solīto pilda. Mēs esam ļoti apmierināti."

 

Gaidars Albovs (SIA "Arkolat") 

"Arī mēs esam izvēlējušies uzņēmuma "Tepix" sniegtos pakalpojumus, un tos izmantojam jau vairākus gadus. Gluži vienkārši viņiem šobrīd ir vislabākais cenu piedāvājums un ļoti laba sniegtā pakalpojuma kvalitāte. Tāpat citas kompānijas vēlas slēgt līgumu uz gadu, bet "Tepix" piedāvā pakalpojumu sniegt arī daudz īsāku laiku. Ja pēkšņi vairs paklāji nav nepieciešami, atliek vien piezvanīt un informēt klientu menedžeri. Zinu, ka drīzumā "Tepix" plāno piedāvāt logu mazgāšanas pakalpojumu. Tas mūs noteikti varētu interesēt!"

 

Ieskaties: www.tepix.lv