Pirmā roku krēmu sērija ar ilgstošu mitrinājuma efektu no "Garnier"

"Intensive 7 Days" ir pirmā roku krēmu sērija ar ilgstošu mitrinājuma efektu. Galvenā sastāvdaļa L-Bifidus pasargā no mitruma pārliekas iztvaikošanas un optimizē ādas dabīgās mitruma rezerves. Dabīgie ekstrakti nodrošina ādas intensīvu mitrināšanu, kas ir jūtama 7 dienas ilgi pēc uzklāšanas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

3 tekstūras dažādiem ādas tipiem ar unikālām aktīvajām sastāvdaļām – MEDUS, ALVEJA, ŠĪ SVIESTS.

ALVEJA
AIZSARGĀJOŠS ROKU KRĒMS normālai un sausai roku ādai. Tā īpaši mitrinošais sastāvs ir bagātināts ar L-Bifidus*, kas darbojas pret ādas atūdeņošanos, un alvejas ekstraktu, lai aizsargātu un intensīvi mitrinātu pat sausu roku ādu. Netaukains un nelīpošs sastāvs. Ātri iesūcas ādā.


MEDUS
MĪKSTINOŠS ROKU KRĒMS sausai un jutīgai roku ādai. Tā īpaši mitrinošais sastāvs ir bagātināts ar L-Bifidus*, kas darbojas pret ādas atūdeņošanos, un medu, kas mīkstina roku ādu, sniedz tai komfortu un atjauno ādas mitrumu.


ŠĪ SVIESTS
ATJAUNOJOŠS ROKU KRĒMS SOS-REPAIR sausai un ļoti sausai roku ādai. Tā īpaši mitrinošais sastāvs ir bagātināts ar L-Bifidus*, kas darbojas pret ādas atūdeņošanos, un karitē koka eļļu, kas pat ļoti sausu roku ādu padara mīkstu un labi mitrinātu. Netaukains un nelīpošs sastāvs. Ātri iesūcas ādā.

• Dermatoloģiski pārbaudīti.
• Piemēroti jutīgai ādai.
• Nesatur krāsvielas.

*Bifido baktēriju lizāts
 

Reklāma
Reklāma