Rotaļlietas radīšanas piedzīvojums

Vai esi kādreiz iedomājies veikalu, kurā tu piedalies piedzīvojumā nevis iepērcies? Īsts bērnu piedzīvojumu veikals, kurā viss ir krāsains, ērts un mīļš – ienākot tajā, Tu esi ierauts piedzīvojumu virpulī. To nevajag iedomāties – to jādodas izbaudīt! Tāds veikals jau ir atvērts tirdzniecības centros "Galleria Rīga" un "Spice".

Kad sirsniņu izvēlējies, tā jāieliek draudziņam krūtīs. Tad sākas rotaļlietas uzpildīšana ar mākoņiem. Tā ilgst vien pus minūti – ātri un vienkārši. Nu, beidzot, jaunais draugs ir gatavs!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kad sirsniņu izvēlējies, tā jāieliek draudziņam krūtīs. Tad sākas rotaļlietas uzpildīšana ar mākoņiem. Tā ilgst vien pus minūti – ātri un vienkārši. Nu, beidzot, jaunais draugs ir gatavs!

"Teddy Mountain" tu piedalies rotaļlietas radīšanas piedzīvojumā! Vispirms tu izvēlies sev rotaļlietu, kas ir ar tukšu puncīti. Izvēle ir ļoti plaša un tas nemaz nav vienkārši. Kad izvēli esi veicis, jādodas savu jauno draugu iedzīvināt. Tas notiek pie īpaša vilcieniņa, kas ir pilns ar baltiem mākoņiem! Pirms sāc pildīt rotaļlietu ar mākoņiem, tev jāpaveic kas ļoti atbildīgs – jāizvēlas jaunajam draugam sirsniņa. Ir pieejamas četru veidu sirsniņas – draudzībai, mīlestībai, sapņiem un drosmei. No izvēles ir atkarīgs jaunā drauga raksturs, tādēļ esi uzmanīgs! Kad sirsniņu izvēlējies, tā jāieliek draudziņam krūtīs. Tad sākas rotaļlietas uzpildīšana ar mākoņiem. Tā ilgst vien pus minūti – ātri un vienkārši. Nu, beidzot, jaunais draugs ir gatavs!
Tagad jāķeras pie balstiņas izvēles. Tavs jaunais draugs var riet kā suns, ņaudēt kā kaķēns, krākt un izdot daudzas citas skaņas. Ja vēlies, vari balstiņu ierakstīt pats – tas ir īpaši labi, ja rotaļlietu veido kā dāvanu. Vari ierunāt kādu mīļu apsveikumu vai novēlējumu. Sirsnīgi un ļoti jauki.


Kad draudziņš iedzīvināts, piepildīts un izvēlēta balstiņa, jāķeras pie apģērba izvēles. Te nu izvēle ir vēl plašāka un katra apģērba piemērīšana var aizņemt kādu laiku. Kad apģērbs un apavi izvēlēti, jāķeras pie nākamā, ļoti nozīmīgā darbiņa – jāizdomā jaunajam draudziņam vārds un jāizveido dzimšanas apliecība! Kopā arī nofotografēsieties un draugs būs gatavs doties ar tevi mājās. Lai tas būt ērtāk – uzdāvināsim Tev krāsainu mugursomu, kurā jauno draugu ielikt.

Pieejami arī citi aksesuāri un dāvanu kartes. Ar klienta karti vienmēr varēsi baudīt piedzīvojumus un papildināt apģērbu kolekciju ar 10% atlaidi!

Reklāma
Reklāma

Februārī "Teddy Mountain" piedāvā vairākus pārsteigumus:
No 1. līdz 15. februārim īpašas atlaides: -10% visām rotaļlietām, -20% visiem apģērbiem un -30% visiem apaviem!

Izmanto iespēju sadarbībā ar “Pērkam Kopā”! Iegādājies rotaļlietas radīšanas piedzīvojumu http://www.perkamkopa.lv/product/1401/ ar 50%atlaidi!

Jau 1. martā Teddy Mountain t/c Spice kļūs vēl jautrāks, ērtāks un krāsaināks! Par visu vairāk uzzini www.teddymountain.lv