Sācies Ūdens pūķa gads. Kāds tas būs tavai zodiaka zīmei?

Ūdens pūķa gads ir nupat sācies. Kāds tas būs tavai zodiaka zīmei? Un kādi būs bērni, kas dzims Ūdens pūķa zīmē?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kādi būs Ūdens pūķa gadā dzimušie bērni?

Pūķa bērns ir novators. Spēcīgs, bezbailīgs un enerģisks, viņš savus principus formulē agri un viņam vajadzīga tikai niecīga palīdzība. Viņš ciena savus vecākus un precīzi izpilda rīkojumus. Vņam būs neskaitāmi elki- skolotāji, vecāki vai ikviens, ko viņš augstu vērtē. Viņš ir attīstīts, gudrs, agresīvs un mantkārīgs. Sīksts un elastīgs, viņš var kļūt kaitinošs un grūtsirdīgs, jo arvien ir gatavs cīnīties par savām tiesībām. Aklāts un godkārīgs, no viņa jāprasa atbildība, lai tas būtu nodarbināts un justos noderīgs. Pūķa bērnam ir jāliek sajust sava vērtība. Viņam labāk patīk, ka viņš jums ir vajadzīgs, nevis tikai mīlēts. Viņa pūles arvien ir patiesas, un tās ir jāuzslavē, lai viņš darbotos ļoti nopietni, lai iepriecinātu jūs un iegūtu jūsu respektu. Nekad neievainojiet viņa ego, viņu izsmejot, pat ja viņš izpilda vienkāršu mājas darbu tā, it kā tas būtu sarežģīts rituāls. Pūķa pašcieņa ir neizmērojama. Viņa emocijas skar augstas virsotnes un neizmērojamus dziļumus. Ja viņam kaut kas neizdodas, tad viņš jāiedrošina. Viņš pats sevi tiesā pietiekoši skarbi un to nevajag darīt pārējiem. Ja viņš saprot savu kļūdu, tad nav nekādas vajadzības tam pārmest vai viņu sodīt, jo viņš pats būs pirmais, kas sevi sodīs un kas visu izlabos. Ja jūsu bērns ir Pūķis, viņš gribēs vai pat pieprasīs, lai jūs uz viņu paļautos, un viņš darīs visu, lai jūs nekad neviltos. Šis lepnais un pašpaļāvīgais bērns būs krietns un arvien uzticīgs saviem ideāliem. Viņš ir dzimis, lai vadītu un būtu pārāks.


Kā klāsies citiem Dzīvniekiem šajā Pūķa gadā?
Pūķis. Ļoti labs gads. Sagaidāmi daudzi labumi, viņš var iegūt atzinību, fantastiski progresēs darbā. Panākumi atnāk viegli visos pasākumos, jo šis rosīgais un satraucošais gads uzturēs pūķi ļoti aizņemtu un modru.

Čūska. Grūts gads. Biznesā un karjerā nav sagaidāmi lieli  panākumi. Jāsargājas no ļaunām tenkām un greizsirdīgiem biedriem. Vislielākās nepatikšanas būs vasarā, bet vēss laiks atnesīs dažus patīkamus jaunumus. Jāizvairās no izšķērdības, netērējiet neapdomīgi naudu.

Zirgs. Raibs gads. Daudzas nestabilas un nenokārtotas problēmas pārbaudīs zirga pacietību, nepatikšanas nomāks viņa prātu un izsauks veselības problēmas. Tomēr viņam nav jāgaida sliktākais. Vētra norims un atstās ne tik daudz postījumu, kā paredzēts. Jāskatās uz dzīves gaišo pusi, jāattīsta attiecības ar draugiem un jāsamierinās ar ienaidniekiem.

Aita. Drudžains, bet prātīgs gads. Aitas ieguvumi var būt pieticīgi, un, kaut gan būs daudz strīdu, viņa būs laimīga, ka nav jāsastopas ar lielākām nelaimēm. Naudu uzkrāt būs grūti, bet viņa apbrīnojami izkļūs no vētras, ja nespēlēs azarta spēles un neveiks drastiskas pārmaiņa savā dzīvē.

Pērtiķis. Šī gada ieguvumi būs zināšanu un tehnikas „es zinu-kā” formā. Saņemamie labumi nebūs taustāmi vai tūlīt realizājami. Viņa prātu apēnos nepatikšanas un nenokārtotas domstarpības. Savu plānu realizācijai būs jāizdod nauda vai iekrājumi. Gads, kurā jānovēro un jāmācās. Nedrīkst spekulēt.

Gailis. Ļoti labs un veiksmīgs gads. Gaili gaida panākumi, viņš ieņems vadošu stāvokli un spēs veidot pats savu likteni. Mājās un veselībā var būt neizdošanās, kas viņu nogurdinās vai sasprindzinās. Iespējams, ka ģimenē kāds precēsies vai piedzims.

Suns. Grūts gads. Sunim būs ļoti jāpiepūlas, lai sglabātu savu iepriekšējo stāvokli un gandrīz nepārtraukti būs jāatsit konkurence. Cilvēki izmantos viņa vājo pozīciju. Viņš būs uzņēmīgs pret infekciju slimībām. Gads, kurā jāizturas klusi un jāapvieno spēki ar citiem, bet nevis jārīkojas neatkarīgi. Ziemā saņems labu ziņu.

Cūka. Līdzens, mierīgs gads. Cūka iegūs nozīmīgu cilvēku atbalstu un spēs iepriecināt savus priekšniekus. Viņa saņems savu līdzcilvēku arbalstu, atzinību un respektu. Ģimenes dzīve gluda, bet viņa var sagaidīt dažus veselības traucējumus vai personīgā īpašuma zaudējumu.

Reklāma
Reklāma

Žurka. Ļoti labs gads. Lileisks bizness un romantiskas izredzes. Žurkai šis būs mierīgs gads ar finansiāliem panākumiem un paaugstinājumiem. Bet, kaut gan Žurka  atzīst savus sasniegumus šajā gadā, viņam jāsargās no jauniegūtajiem drugiem, kuri centīsies viņu izmantot.

Vērsis. Viduvējs gads, jo Vērsi uztrauc daudzas pārmaiņas un negaidītas nepatikšanas. Plāni tiks realizēti, bet ne tik ātri, kā viņš gribētu. Vņam būs smagi jāstrādā, kaut gan sastapsies ar izpalīdzīgiem un ietekmīgiem cilvēkiem.

Tīģeris. Viņam būs grūti pelnīt naudu vai arī citi var viņu ietekmēt izdarīt muļķīgus ieguldījumus. Predamas dažas neleimes, piemēram šķiršanās vai lūzums partnerattiecībās. Viņam būs grūti piemēroties izmaiņām, kaut arī tas būtu viņa labā.

Trusis. Var sagaidīt vidēji sekmīgu gadu, bet aizmeņtu kā mājās tā darbā. Apstākļi var mainīties vai naudas ziņā būs viduvēji, bet viņš ātri apmierināsies, jo ieguvumu pārspēs zaudējumus. Viņš var iegūt krietnus jaunus draugus, kuri izrādīsies noderīgi.

 

IZLASI ARĪ:

23. janvārī sākas Pūķa gads. Ko tas nesīs tavai horoskopa zīmei?

Lielais mīlas un naudas horoskops 2012. gadam (SIEVIETĒM)

 

Autore: Anita Zīle, sertificēta astroloģe, tālr. 29231550, e-pasts: anitazile@gmail.com