Elegance un mode no "ALFAPARF Milano"

Diezgan jauns, bet jau pasaulē plaši pazīstamais itāļu zīmols ALFAPARF Milano, kuram ir 30 gadus liela profesionālās matu kosmētikas pasaules iekarošanas vēsture, plaši pazīstams ar savu augstās kvalitātes produkciju, kā arī ar slaveno itāļu stilu. Ietverot sevī uzmanību uz modernām tendencēm un izceļoties ar nevainojamu gaumi kopā ar Vidusjūras kaisli, bagātu māksliniecisko mantojumu un drošu kreativitāti, ALFAPARF Milano zīmols turpina iekarot aizvien lielāku popularitāti un atzinību. Piedāvājam ieskatu jaunākajā kolekcijā "A SENSE Of NEW".

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"MATEMĀTISKS APRĒĶINS un JUTEKLISKUMS"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Pateicoties jaunajām tehnoloģijām, iespējami dažādi ģeometriski griezumi.
Eksperimentālas krāsas matu šķipsnas paslēptas zem matu pamattoņa. Šāds akcents piedod matiem raksturu un dinamiku — kustību, kas ir šīs frizūras pamatā.

Lai izveidotu šādu frizūru, nepieciešama: Evolution of the Color (noturīga krēmveida matu krāsa), EQUIPMENT + SUPERMECHES NO AMMONIA (balinošais pulveris bez amonjaka), D'FINR (krēms-vasks matu spīdumam), FX'D (matu laka, stipra fiksācija), COLOR PROTECTION SHAMPOO (matu krāsu aizsargājošs šampūns), COLOR PROTECTION CONDITIONER (matu krāsu aizsargājošs kondicionieris)
COLOR PROTRCTION CRYSTALS (matu krāsu aizsargājoši kristāli). Produktus skaties zemāk bilžu galerijā!

 

 

"ASS un UZZĪMĒTS"

 

 

 


 

 

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

 

 

 

 

 

Matu krāsa ir koša un pat ekstrēma. Matu griezuma pamatā ir matemātiska ģeometrija. Neskatoties uz acīm redzamo intensitāti, gan krāsa, gan griezums ir harmoniski un piešķir sejai krāsu un brīnišķīgi atstaro gaismu.

Lai izveidotu šādu frizūru, nepieciešama: Evolution of the Color (noturīga krēmveida matu krāsa), VINTAGE (matēts talks), D'FINR (krēms-vasks matu spīdumam), COLOR PROTECTION SHAMPOO (matu krāsu aizsargājošs šampūns), COLOR PROTECTION CONDITIONER (matu krāsu aizsargājošs kondicionieris), COLOR PROTRCTION CRYSTALS (matu krāsu aizsargājoši kristāli). Produktus skaties zemāk bilžu galerijā!

 

 

"LĪGANI un PLŪSTOŠI"

 

 

 

 


Gaišo un tumšo matu toņu maiņa piešķir frizūrai dziļumu un apjomu, marmora spīdumu un meitenīgu eleganci.

Lai izveidotu šādu frizūru, nepieciešama: Evolution of the Color (noturīga krēmveida matu krāsa), EQUIPMENT + SUPERMECHES NO AMMONIA (balinošais pulveris bez amonjaka), COLOR WEAR (tonējoša matu krāsa bez amonjaka), ILLUMINATING POLISH (vasks matu veidošanai ar mikrokristāliem), ILLUMINATING MOUSSE (matu putas ar spīdumu), ILLUMINATING HAIRSPRAY (matu laka ar spīdumu, stipra fiksācija), COLOR PROTECTION SHAMPOO (matu krāsu aizsargājošs šampūns), COLOR PROTECTION CONDITIONER (matu krāsu aizsargājošs kondicionieris). Produktus skaties zemāk bilžu galerijā!
 

 

"MINIMĀLI un ŠIKI"


Nedaudz pabalinātas matu šķipsnas krītot uz pieres, padara izskatu dabiskāku, vīrieša sejas vaibstus maigākus un ādu — starojošāku.

Lai izveidotu šādu frizūru, nepieciešams: EQUIPMENT + SUPERMECHES NO AMMONIA (balinošais pulveris bez amonjaka), COLOR WEAR (tonējoša matu krāsa bez amonjaka), MATTE PASTE (matu pasta vīriešiem), FX'D (matu laka, stipra fiksācija), ENERGETIC SHAMPOO (enerģetiskais šampūns vīriešiem), ENERGETIC CONDITIONER
(enerģētiskais kondicionieris vīriešiem). Produktus skaties zemāk bilžu galerijā!
 

VISUS PRODUKTUS SKATIES GALERIJĀ!

 

Ieskaties: www.alfaparf.it

http://www.facebook.com/pages/ALIKSIJA/281419528566813


 

 

Oficiālais "ALFAPARF Milano" pārstavis Latvijā - SIA "ALIKSIJA"
Adrese: Ropažu iela 23-3, Rīga, LV-1039
Tālr. : 67556755
Fakss: 67556760
E-mail: aliksija@aliksija.lv