Ministrs Sprūdžs kļuvis par dvīņu tēvu. Apsveicam!

Vakar priekšpusdienā Bulduru slimnīcā pasaulē nākuši vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Edmunda Sprūdža un viņa kundzes Ineses pirmdzimtie – dvīņu meitenes, ziņo www.kasjauns.lv.

Ministrs ar sievu Inesi savām dvīņu meitenītēm devuši vārdus Šarlote un Henriete.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ministrs ar sievu Inesi savām dvīņu meitenītēm devuši vārdus Šarlote un Henriete.

 

 

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Edmunda Sprūdža padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Inese Auniņa kasjauns.lv apstiprināja, ka Sprūdža ģimenē piedzimušas divas meitas. „Ministrs plašākus komentārus sniegt nevēlas. Varu vien piebilst, ka meitas sauks par Šarloti un Henrieti,” sacīja Inese Auniņa. 

 

Edmunds un Inese Sprūdži apprecējās pirms vairāk nekā astoņiem gadiem. Edmunds par savu privāto dzīvi vienmēr ir runājis izvairīgi, nevēloties, lai viņa privātās attiecības tiek jauktas ar darba lietām. 11. Saeimas ārkārtas vēlēšanās Edmunds Sprūdžs startēja kā Zatlera reformu partijas premjera amata kandidāts. Priekšvēlēšanu laikā viņš tika iztaujāts arī par to, vai kundze Inese ir gatava pildīt premjera kundzes pienākumus. Sprūdžs toreiz teica – jā. Uzreiz gan viņš piebilda, ka lietās, kuras nav pamēģinātas, tā pa īstam gatavs nevar būt neviens. 

 

Reklāma
Reklāma

Ģimenes portāls mammam.lv/tetiem.lv sirsnīgi sveic jaunos vecākus!


Autors: Edgars Orlovs, www.kasjauns.lv

Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva un portāla draugiem.lv 

Avots: www.kasjauns.lv