Aktieris Gunārs Placēns apprecējies 84 gadu vecumā

Tautā mīlētais Dailes teātra aktieris Gunārs Placēns atkal kļuvis par oficiāli precētu vīru. Viņš 84 gadu vecumā apņēmis par sievu savu dzīvesbiedri Rutu Bāganti (53), ar kuru kopā ir jau 15 gadus, vēsta www.kasjauns.lv.

Gunārs Placēns ar dzīvesbiedri Rutu kopīgā ceļojumā Šveicē. Foto  no izdevniecības Rīgas Viļņi athīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gunārs Placēns ar dzīvesbiedri Rutu kopīgā ceļojumā Šveicē. Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" athīva.

Aktieris ar Rīgas pilsētas Būvvaldes sekretariāta vadītāja vietnieci sareģistrējās 23. decembrī kādā no Latvijas dzimtsarakstu nodaļām, bet par kāzām zinājušas vienīgi Rutas mamma un kolēģe. Gunārs Placēns, kurš tad jau bija kļuvis par atraitni, ar Rutu Bāganti iepazinās Dailes teātra Vecgada ballē. „Ar Placēnu nejauši saskrējāmies līdzās labierīcību telpām, un es viņu uzaicināju sēdēt pie mūsu galdiņa,” iepazīšanos reiz žurnālam „Kas Jauns” atstāstījusi Bāgantes kundze. Viņi nopļāpājuši visu nakti, pat kārtīgi izdancojušies, bet pēc ballītes aktieris sarunu biedreni džentlmeniski nogādājis mājās.
Jau nākamajā pavasarī abi sākuši dzīvot kopā Placēna vasaras mājā „Pekstiņi” Zvejniekciemā, bet nu pagājuši 15 gadi, un pāris apprecējies. Interesanti, ka Gunārs un Ruta ir kaislīgi ceļotāji, kopā braukā pa pasauli, nesmādējot pat ekstrēmus piedāvājumus. Viņi ir arī vecvecāki trim mazbērniem, jo Rutas meitai Ilzei (34) ir trīs bērni – Patriks (9), Dāvis (7) un Ričards (1 mēnesis).

 

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma