Sūti joku! Janvārī balvā — pasaku namiņš

Decembrī bērnus un viņu vecākus aicinājām sacensties par lielisku balvu, kas liek pavasari gaidīt ar nepacietību, — "Dip&Dap" koka skrejriteni! Laimīgais skrejriteņa īpašnieks ir noskaidrots, turklāt izsludinām jaunu sacensību par brīnišķīgo pasaku namiņu. Piedalies!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Par labāko decembrī pasludinām anekdoti ar nosaukumu "Pensionārs batutā", ko iesūtījusi Madara Zieberga. Apsveicam!
Balvā Latvijā ražota bērna attīstību veicinoša rotaļlieta — koka skrejritens "Dip&Dap". Skrejritenis bērniem vecumā no 2.5 gadiem palīdzēs attīstīt līdzsvaru un koordināciju. Turklāt skrejritenis bērnam sagādās nebeidzamu prieku :)

Varāk par "Dip&Dap" koka skrejriteni skaties www.dipdap.lv

Par balvu saņemšanu jāvienojas mēneša laikā no rezultātu izsludināšanas dienas. Raksti audra@mammam.lv.


MĒNEŠA JOKS!
Evelīna (4): "Kad pabeigšu bērnudārzu, iešu skolā, pabeigšu skolu, iešu darbā, kad pabeigšu darbu un man vairs nebūs jāstrādā, tad varēšu palikt mājās un visu dienu lēkāt batutā."

 

Reklāma
Reklāma

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!


Aicinām visus piedalīties janvāra konkursā, jo balvā brīnišķīgs kartona namiņš. Savu namiņu mazulis pats var apgleznot ar flomasteriem, krītiņiem, guašām vai jebkurām citām krāsām. Namiņu mazulis pats var arī iekārtot — ieklāt tajā mīkstu sedziņu, pielīmēt pie sienas savu mīļāko foto, paņemt līdzi lukturīti un mīļāko rotaļu lāci. Kad mazulim ir apnicis ar to rotaļāties, namiņu var izjaukt un aizlikt aiz skapja vai pabāzt zem gultas līdz nākamai reizei.

Vairāk par pasaku namiņiem lasi www.tinyhouse.lv


Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!


Janvāra mēneša konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 31. janvāra plkst. 10:00.