Policisti šokā: bērni kaili un pusbadā, mātes seja noziesta ar kakām

No kādas nelabvēlīgas ģimenes pašvaldības policija izņēmusi divus bērnus – gadu un divus gadus vecus puikas. Viņi dzīvoja kaili un pusbadā. Policisti bija šokā par ieraudzīto.

Policijas darbiniekus šokējuši apstākļi, kādos mitinājušies gadu un divus gadus veci puikas. Policija tos nosaukusi par dzīvībai bīstamiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Policijas darbiniekus šokējuši apstākļi, kādos mitinājušies gadu un divus gadus veci puikas. Policija tos nosaukusi par dzīvībai bīstamiem.

Rīgas pašvaldības policija pagājušās nedēļas nogalē lēmusi par divu mazuļu izņemšanu no ģimenes. Policijas darbiniekus šokējuši apstākļi, kādos mitinājušies gadu un divus gadus veci puikas. Policija tos nosaukusi par dzīvībai bīstamiem. Ģimene bijusi sociālā dienesta redzeslokā, taču nekad iepriekš netika uzskatīts, ka tā par mazuļiem nerūpētos, vēsta LTV ziņu raidījums „Panorāma”.

Kad policija ieradās pie ģimenes viņus sagaidīja bērnu māte, kuras seja bija nosmērēta ar fekālijām. Izrādījās, ka viņas civilvīrs sievietei bija metis ar bērnu naktspodiņu, kuras saturs tad arī bija palicis uz sievietes sejas.

Ģimenes kaimiņi stāsta, ka tajā valdījuši drausmīgi apstākļi. Bērniem nebija ne drēbju, ne kārtīgas guļvietas, ne arī pietiekami pārtikas, bet pieaugušie nemitīgi dzēruši, skandalējuši un kāvušies. Policisti, kas dzīvē jau daudz ko ir pieredzējuši, bija šokā par ieraudzīto.

 

SKATIES VIDEO!

Reklāma
Reklāma

 

Arī ģimenes portāls mammam.lv/tetiem.lv aicina nebūt vienaldzīgiem līdzīgos gadījumos, ja redzat, ka var tikt vai tiek apdraudētas bērna tiesības un drošība un zvanīt pa tālruni 112!