IGORA Senea: Revolucionāra krāsošanas tehnoloģija

SensoCalm tehnoloģija izstrādāta jūtīgai galvas ādai un tās pamatā ir krāsas krēma formula ar nomierinošu augu ekstraktu BOERHAVIA DIFFUSA un īpaši izmeklētu krāsas pigmentu kombināciju, kas maksimāli palīdz nodrošināt galvas ādas komfortu krāsošanas laikā salonā.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Nomierinoša sastāvdaļa
IGORA Senea krāsas krēmā kā nomierinoša sastāvdaļa ir izmantots B ERHAVIA DIFFUSA ekstrakts. Šī auga ekstrakta sastāvā ir aktīva viela, kas iegūta no auga sakņu hidroksibenzoskābes savienojumiem.
BOERHAVIA DIFFUSA ir plaši pazīstama ar savām nomierinošajām īpašībām un spēju
atjaunot un aizsargāt ādu. Bieži lietojama kopšanas produktos, IGORA Senea krāsas krēmā tā saglabā un sekmē jūtīgas ādas aizsardzību pret ārējiem kairinājumiem.

Pigmenti
IGORA Senea krāsas krēma formulas pamatā ir pigments hidroksietil-p-fenilēndiamīna
sulfāts (hydroxyethyl-p-phenylendiamine sulphate - HEP). Tas ir oksidatīvs pigments, kas nodrošina matiem permanentu un noturīgu krāsu. Šai sastāvdaļai ir pierādīta laba saderība ar ādu, tāpēc to iesaka dermatologi.

Sārma sastāvdaļa
IGORA Senea krāsas krēms nesatur amonjaku. Tā vietā kā sārms ir izmantots monoetanolamīns (Monoethanolamine). Sārmi ir atbildīgi par mata kutikula kārtas atvēršanu, kā rezultātā krāsas sastāvdaļas spēj iekļūt dziļi mata stiebrā. Kombinācijā ar ūdeņraža pārskābi mata dabiskais pigments - melanīns - tiek izbalināts un izveidojas oksidatīva matu krāsa.
 
SENEA kopšana
IGORA Senea kopšanas produkti ir īpaši izveidoti lietošanai kopā ar IGORA Senea permanento matu krāsu, lai samazinātu jūtīgas galvas ādas diskomfortu un aizsargātu matu krāsu no izbalēšanas.

Šampūns krāsotiem matiem
Vieglās, kopjošās šampūna sastāvdaļas maigi un saudzīgi attīra matus un piedāvā šo pakalpojumu kā daļu no efektīva matu kopšanas režīma.
pH līmenis: 4.5 – 5.0

Kondicionējošs krēms krāsotiem matiem
Paturot krēmu matos ilgāk, iegūsim dziļāku matu kopšanu un dziļāk nostiprināsim matu struktūru. Alvejas esence un pantenols sabalansē mitruma līmeni galvas ādā un matos. Uzklāj uz mitriem matiem un saudzīgi izmasē. Atstāj matos uz 1– 2 minūtēm, ja vēlas lietot kā kondicionieri un līdz pat 10 minūtēm, ja lieto kā masku. Jāizskalo.
pH līmenis: 3.0 – 4.0

Serums pēc matu krāsošanas
Serums jūtīgai, kairinātai galvas ādai. Nekavējoties novērš diskomfortu pēc matu
krāsošanas. Alantoīns un bisabolols palīdz nomierināt jūtīgu galvas ādu, bet pantenols
sniedz nepieciešamo mitrumu. Uzklāj nelielu daudzumu tieši uz galvas ādas un viegli izmasē. Nav jāizskalo.
pH līmenis: 4.8 – 5.4

 

Salona rekomendejamas cenas:
Senea 1000 ml šampūns jūtīgai galvas ādai: 21,99
Senea 250 ml šampūns jūtīgai galvas ādai: 6,99
Senea 1000 ml kondicionieris-maska jūtīgai galvas ādai: 21,99
Senea 150 ml kondicionieris-maska jūtīgai galvas ādai: 8,19

Reklāma
Reklāma