Vai vari iztēloties ķermeņa kopšanas līdzekļus, kas smaržo pēc ingvera?

"Candied Ginger" ir "The Body Shop" jaunā mazgāšanās un ķermeņa kopšanas sērija, kas silti smaržo pēc ingvera. Valdzinoši saldie un garšvielu aromātu izstrāvojošie "Candied Ginger" izstrādājumi satur dabīgu ingvera ekstraktu – antioksidantu, kas atsvaidzina un aizsargā ādu.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

"Candied Ginger" izstrādājumus var iegādāties tikai ierobežotu laiku – 2011. gada novembra otrajā pusē (sākot ar 14. novembri) un decembrī.


Izsmalcinātā un mitrinošā ķermeņa sviestkrēma "Candied Ginger Body Butter" sastāvā dabīgo ingvera ekstrakstu papildina ādu mīkstinošais godīgās tirdzniecības kakaosviests un ši sviests. Sviestkrēmam izmantotas arī veselas piecas ādu kopjošas dabīgās eļļas, ko iegādājamies godīgās tirdzniecības programmas ietvaros: bioloģiskā sojas eļļa, kā arī sezama, Brazīlijas riekstu, babasū un marulas eļļa. Cena Ls 12,20/200 ml.


"Candied Ginger" roku krēms lolo sauso un ziemas aukstumā novājināto roku ādu. Līdztekus ingvera ekstraktam roku krēms satur ādu mitrinošas un mīkstinošas dabīgās eļļas: sojas, babasū, marulas un Brazīlijas riekstu eļļu, ko iegādājamies godīgās tirdzniecības programmas ietvaros, kā arī ādu kopjošo godīgās tirdzniecības programmas kakaosviestu. Cena Ls 4,50/50 ml.


"Candied Ginger" dušas želejas liegais garšvielu aromāts piešķir veldzējošiem peldes brīžiem eksotisku noskaņu. Maigajā dušas želejā ingveru papildina ādu mīkstinošais godīgās tirdzniecības programmas medus. Cena Ls 5,20/250 ml.


Sērijā "Candied Ginger" ietilpst arī šādi izstrādājumi:
Ķermeņa skrubis "Candied Ginger Body Scrub" (cena Ls 12,20 /200ml)
Ķermeņa losjons "Candied Ginger Body Lotion" (cena Ls 10,80 /250 ml)
Ziepes "Candied Ginger" (cena Ls 2,50 /100 g)
Lūpu pomāde "Candied Ginger" (cena Ls 3,50 /15 ml)
Vannas putas "Candied Ginger Bath Bubbles" (cena Ls 8,30 /400ml)
Roku mazgāšanas želeja "Candied Ginger Hand Wash" (cena Ls 4,50 /250 ml)

Reklāma
Reklāma


Novembrī un decembrī "The Body Shop" veikalos atkal varēs iegādāties jau agrākos gados popularitāti iekarojušās mazgāšanās un ķermeņa kopšanas sērijas – rūgteni sulīgo "Cranberry" un valdzinoši pēc vaniļas smaržojošo "Spiced Vanilla".

Produktus jau var iegādāties Latvijā "The Body Shop" veikalos tirdzniecības centros "Alfa", "Mols", "Spice", "Domina", "Origo" un "Galerija Centrs", jaunatvērtajā "Galerijā Rīga", kā arī Liepājā tirdzniecības centrā "Kurzeme".


Ieskaties: www.thebodyshop.lv