Bērnu foto konkursa uzvarētāji balvā saņem drēbītes no LV dizaineriem!

Burvīgi, nebēdnīgi, lišķīgi, laimīgi un bez gala un malas apburoši – tādi ir bērni mammam.lv/tetiem.lv rīkotā rudens konkursā iesūtītajās bildēs. Tajās Tu redzēs visskaistākās Latvijas princeses un visbrašākos Latvijas pirātus! Ar prieku ziņojam, ka Princešu un Pirātu fotokonkurss ir noslēdzies, sagādājot arī pārsteiguma balvas!

Mazās princeses un pirāti zīmola www.deneze.lv drēbītēs!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mazās princeses un pirāti zīmola www.deneze.lv drēbītēs!

 

 

„Ak,” – redzot, ka pienācis noteiktais uzvarētāju izziņošanas datums, nopūtās gan zīmola Deneze.lv, gan Petra.lv radītājas.

 

Bilžu konkursam iesūtītas TIK daudz un TIK apburošas! Tāpēc balvu dāvātāji ir sarūpējuši arī pārsteiguma balvas!

 

 

PIRĀTI NĀK!

Pirātu kategorijā uzreiz sāksim ar pašu galveno uzvarētāju, kurš balvā saņem dāvanu karti Ls 20 vērtībā drēbīšu iepirkumiem no Deneze.lv.

 

Te nu viņš ir - īstais Pirāts! Foto iesūtījusi Zane Ansone & Jansone.

 

„Pirātu konkursam šī bilde ir īpaši piemērota,” vērtē Deneze.lv vadītāja Inga Butāne - Virsnīte. „Vecāki ir noķēruši ļoti interesantu mirkli ar perfektu sejas izteiksmi bērnam. Skats uz to maizīti ir gluži kā pirātam uz zelta monētu! Ļoti apmierināts par to vērtību, kas rokā.”


No Deneze.lv pārsteiguma dāvaniņās – krāsainas puiku cepures!

„Man patika ļoti, ļoti daudzas bildes, tāpēc apsveikšu vēl trīs puisēnus! Bildē, kur puisēns batutā, ļoti prasās klāt skaņu!” smej Inga. 

 

Heijā! Pārsteiguma balvas ieguvēja foto iesūtījusi Agita Rozentāle. 

 

 

Pirāts uz vientuļās salas. Arī šim Pirātam dāvanā cepurīte! Foto iesūtījusi: Sintija Ģērmane.

 

 

Cepure balvā arī pavisam oriģinālam zēnam! Foto iesūtījusi Vita Felzenberga.

Reklāma
Reklāma

 

Apsveicam mazos Pirātus!

"Zīmols "Deneze" ražo bērnu apģērbu gan meitenēm, gan zēniem no ~74cm -140 cm. Tērpu ražošanā izmantojam dabiskos audumus, pārsvarā trikotāžu, kurai var atstāt arī neapstrādātas malas, kas uzrullējoties veido jauku efektu un neirst. Piegrieztnes izstrādājam ar aprēķinu, lai apģērbs derētu ilgākam laikam. Piemēram, kleitu var uzšūt tā, lai vēlāk to būtu iespējams valkāt kā tuniku. Pārdomāts ir katras detaļas vizuālais efekts un praktiskā lietderība. Pārsvarā ražojam brīva un sportiska stila modeļus, lielu nozīmi pievēršot krāsām un akcentiem.  Šobrīd esam vienīgie, kas ražo ziemas kombinezonus, kas siltināti ar aitas vilnu.

P.S. Ziemas kolekcijā šobrīd top svētku kleitas un kostīmi zēniem no velveta. Šogad veidojam sadarbību ar uzņēmumu Žirafetta un svētku kleitas tiks papildinātas ar Swarovski kristāliņiem un pērlēm."

 

PRINCEŠU UZNĀCIENS!

„Izvēlēties bija patiesi grūti, visas meitenītes īstas princeses!” teic zīmola Petra.lv radītājas Katrīna Pastore un Juta Ķimenīte. „Bet nu -

Petra.lv favorīte ir meitenīte ar brīnišķīgu vārdu, kā pati mamma bildi nosauca - vienkārši Kamilla...” Kamilla saņem dāvanu karti Ls 20 vērtību skaistas jo skaistas kleitiņas iegādei no Petra.lv!

 

Vienkārši Kamilla... Foto iesūtījusi Anastasija Hahaļeva.

 

 

Pārsteiguma balva no Petra.lv – matu rotas!

„Mums ļoti patika arī meitenīte mammas augstpapēžu kurpēs! Viņas matiem piestāvēs mūsu  matu rotiņas,” teic Petra.lv vadītājas.

 

 

Ak, cik skaistas tās mammītes kurpes! Rotiņas saņem šī Princesīte, kuras foto konkursam iesūtījis Agris Račs. 

  

Petra.lv – mazas kleitas lieliem piedzīvojumiem! Petra.lv ir jauns Latvijas bērnu apģērbu zīmols, kas piedāvā kleitas ikdienas piedzīvojumiem un svētku notikumiem meitenēm vecumā no pusgada līdz 10 gadiem. Kleitas tiek darinātas no ādai ļoti tīkamiem kokvilnas audumiem, turklāt tie ir krāsaini un dzīvespriecīgi. Jaunajā rudens/ziemas kolekcijā īpaši izceļam ar rokām darinātos krāšņos akcentus – kleitas izgreznotas ar tamborētiem, filcētiem ziediem un izšuvumiem. Petra.lv kleitas ir kā radītas ikdienas piedzīvojumiem un svētku notikumiem!”

 

Visas konkursam iesūtītās bildes skaties sadaļā Galerijas kategorijā Mazās princeses un pirāti

Apsveicam mazos uzvarētājus! Par balvu saņemšanu mammam.lv/tetiem.lv redakcija sazināsies personīgi.