Noslēpums ir atklāts! Āda sevī slēpj spēju nenovecot

"Vichy" ādas kopšanas produktu klāstu ir papildinājis revolucionāri jauns pretnovecošanas krēms.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pretnovecošanas līdzekļu tirgus ir milzīgs, ar bagātīgu lidzekļu klāstu, bet viens produkts izceļas starp pārējiem.

Jaunais "Vichy Liftactiv Derm Source" ir izstrādāts 10 gadu ilgu pētījumu rezultātā, piedaloties zinātniekiem, dermatologiem, dietologiem, biologiem un farmaceitiem, tam pieder 7 patenti, 7 klīniskie pētījumi, 2 in vivo pētījumi un vairākas zinātniskās publikācijas, lai patērētāji varētu būt pārliecināti, ka tas patiešām darbojas.

 

Tātad kas ir noslēpums?

Pētījumi ir pieradījuši, ka ādas atjaunošanās notiek papillārā dermas slānī uz ādas, kas vienkāršības labad "Vichy" ir nosaukta par "Derm Source" (dermas avotu). Tas ir ādas jaunības avots – Cilmes šūnas, kas kontrolē visas ādas atjaunošanos. "Vichy Laboratoires" tika identificēta arī aktīvā viela, kas spēj stimulēt dermas avotu – "Ramnoze". Tas ir dabīgas izcelsmes īpaši tīrs cukurs, kas tiek iegūts no Brazīlijas auga "Uncaria". "L’Oreal" zinātnieku komanda izpētīja tūkstošiem dabisku savienojumu, lai atrastu vienu, kas jūtami palielina kolagēna sintēzi nevis ādas virspusē, bet dziļākajos slāņos. Julie McManus, "L'Oreal" zinātniskā vadītāja teica: "Mums tas ir liels sasniegums, jo mēs esam atraduši savienojumu, kas var radīt ietekmi uz šo ļoti svarīgo cilmes šūnu grupu... Citu kolagēnu stimulējošo krēmu iedarbība ir salīdzinoši bezmērķīga. Mēs esam pierādījuši, ka efektu var panākt tieši tur, kur mēs to gribam." Šis pētījums ir prezentēts vairākās prestižās zinātniskajās dermatologu sanāksmēs, tostarp Eiropas Dermatoloģijas akadēmijā , Amerikas Dermatoloģijas akadēmijā un Pasaules Dermatoloģijas kongresā. Tas tiešām ir revolucionārs atklājums, kas maina izpratni par to, kā tiek izprasta ādas novecošanās.

Cita intriģējoša lieta ir tas, ka "Ramnoze" augstā 5% koncentrācija stimulē "Derm source" darbību, kas savukārt ir atbildīgs par atjaunošanos visos ādas slāņos. Tas ietver jaunu šūnu, jaunu šķiedru radīšanu ... visu, kas ieņem svarīgu vietu ādas vitalitātes atjaunošanā.

Reklāma
Reklāma

"Vichy" identificēja "Derm Source" un testēja "Ramnozes" spēju veicināt šūnu aktivitāti šajā svarīgajā ādas slānī. Lieki teikt, ka rezultāti bija iespaidīgi! Klīniskie testi, kuros piedalījās 40 sievietes, lietojot nakts krēmu 2 mēnešus, deva šādus rezultātus: grumbas samazinājās par 20% uz pieres, 17% starp uzacīm; 20% vārnu kājiņas; 15% zem acīm; par 44% palielinājās ādas tvirtums.

Tāpat kā visi "Vichy" ādas kopšanas līdzekļi, "Lifatactiv Derm Source" ir dermatoloģiski testēts uz jutīgas ādas. Tam ir patīkama tekstūra, kas nav taukaina un lipīga. Tas ir bagātināts ar "Vichy" termālo minerālavotu ūdeni, kas nomierina, nostiprina un atjauno ādu.

"Liftactiv Derm Source" dienas krēms normālai un jaukta tipa ādai (50 ml.). Aptuvenā cena: 24,63 LVL.

"Liftactiv Derm Source" nakts krēms (50 ml.): 26,25 LVL.

Latvijas aptiekās jau pieejami "Vichy" jaunie produkti.