Radošiem jauniešiem nopietns video konkurss - par korupcijas novēršanu!

Jauniešiem vecumā no 15-21 gadam ir lieliska iespēja radoši izpausties video konkursā, paužot savus uzskatus par korupciju, un saņemt nopietnas balvas!

Video konkursa uzvarētāji Uzvarētāji iegūs ne vien naudas balvu, bet arī citas vērtīgas balvas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Video konkursa uzvarētāji Uzvarētāji iegūs ne vien naudas balvu, bet arī citas vērtīgas balvas.

 

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) sadarbībā ar ASV vēstniecību Latvijā un Amerikas Tirdzniecības palātu aicina jauniešus vecumā no 15-21 gadam, kuriem ir idejas par to, kā vērsties pret korupciju un kādēļ rīkoties godprātīgi un ētiski, piedalīties video konkursā! 

 

Dalībnieki aicināti līdz šī gada 21. novembrim iesniegt organizatoriem vienu vai vairākus 30-50 sek. videoklipus, kuri var būt gan kā aicinājums vērsties pret korupciju, gan kā spilgts korupcijas seku atainojums un nosodījums, gan kā pozitīvs vēstījums, kādam būtu jābūt godprātīgam uzņēmējam vai valsts amatpersonai.

 Labāko darbu autorus sveiks ANO Starptautiskajā Pretkorupcijas dienā 9.decembrī Apbalvošanas ceremonijā. 

Videoklipam jābūt viena autora vai autoru grupas oriģināldarbam, kas iepriekš nav ticis publiski demonstrēts. Labāko darbu autorus sveiks ANO Starptautiskajā Pretkorupcijas dienā 9.decembrī Apbalvošanas ceremonijā. 

 

Reklāma
Reklāma

Uzvarētāji iegūs ne vien naudas balvu, bet arī citas vērtīgas balvas, piemēram, prakses iespēju kādā no starptautiskiem uzņēmumiem – Microsoft Latvia birojā, Nordea bankā vai KPMG Baltijas birojā. Uzvarētājs balvā saņems arī i-Pod Nano no Coca-Cola HBC un jaunās paaudzes datorpeli no Microsoft. Balvu klāsts tiek papildināts!

 

Plašāka informācija par konkursu: www.knab.gov.lv

Pieteikuma anketa