Joku konkurss. Novembrī balvu kopējā vērtība — vairāk kā 40 LVL!

Ar lepnumu varam teikt, ka mammam.lv/tetiem.lv bērnu anekdošu konkursa balvas kļuvušas pavisam īpašas, tāpēc oktobra mēneša uzvarētājs saņems dāvanu karti veikalā Toys.lv 40 latu vērtībā un biļetes uz bērnu baleta uzvedumu "Ziemas pasaka". Kurš ir uzvarētājs?

Foto iesūtījusi Dace Maslova, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Dace Maslova, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma.

Pirms noskaidrojam oktobra labāko jokotāju, ar prieku paziņojam, ka aktīva sacensība var notikt arī novembrī, jo novembra mēneša labākais jokotājs balvā saņems vairākas lieliskas dāvanas:

1. Izglītojošs spēļu komplekts angļu valodas apguvei no "Heida". Spēles aprobētas bērnu, pusaudžu un pieaugušo auditorijās un guvušas nedalītu atzinību, tādējādi ir pārbaudīts, ka ar "Heida" spēlēm mācīšanās ir patīkama, aizraujoša un ļauj to spēlētājiem gūt straujus panākumus angļu valodas apguvē. Ieskaties: www.heida.lv

2. Biļetes visai ģimenei (4 gab.) uz kādu no Latvijas Leļļu teātra izrādēm pēc izvēles. Ieskaties: www.lelluteatris.lv

3. Debusul MUSIC izdotā grāmata/CD "Lāču tēta dziesmas", kuras saturu veido 12 Kārļa Vērdiņa dzejoļi ar Unas Taal veidotajām ilustrācijām un komponista Kārļa Lāča sarakstītās dziesmas bērniem un viņu vecākiem.

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

 

 

Bet kurš ir oktobra uzvarētājs? Dāvanu karti 40 LVL vērtībā no veikala Toys.lv  saņem J. Babre par joku: "Es esmu tik smuka. Tu gan tāda neglīta!"

 

MĒNEŠA JOKS!

2,8 gadus vecā Estere saka savai krustmātei: "Es esmu tik smuka. Tu gan tāda neglīta!"

Reklāma
Reklāma

 

Veikals Toys.lv piedāvā vienkāršu un drošu iepirkšanās veidu — iepērcies internetā! Plašā sortimentā bērnu preces no pasaulē atpazīstamākajiem un kvalitatīvākajiem rotaļlietu ražotājiem. Šeit jūs vienmēr atradīsiet labāko, modernāko un šī brīža aktuālāko rotaļlietu bērnam jebkurā vecumā — Toys.lv vienmēr seko līdz jaunākajām modes tendencēm. Izvēlēties dāvanu vēl nekad nav bijis tik vienkārši!

 

Tuklāt uzvarētājs un vēl divi joku sūtītāji balvā saņems biļetes visai ģimenei (4 gab.) uz bērnu baleta uzvedumu "Ziemas pasaka".

Biļetes uz baleta uzvedumu saņem arī Baba par stāstu iz dzīves un Inese Plāce par joku "Visiem dzimst bēbji, tu tik paliec resnāka...".

 

Lūk, minētie joki:

Eduardiņam ir gadi četri. Bērns apslimis. Uz dārziņu nevar vest. Atnāk baba padzīvot ar puiku, kamēr vecāki darbā. Bērns veikli ieliek kaseti ar multenēm videomagnetofonā un sniedz babai pulti: "Ieslēdz!" "Neprotu," atbild baba. "Ko?" bērns izbrīnīts. "Ciparus nepazīsti? Spied!" Multeņu skatīšanās nesanāk. Abi sarunā iet uz virtuvi cept pankūkas. Puika rāda uz bļodu, kas stāv visaugstāk plauktā un liek noņemt to pankūku mīklai. Baba saka: "Nespēju aizsniegt." "Pakāpies uz beņķa!" bērns piestumj ķebļi klāt. "Nevaru uzkāpt," saka vecāmāte. "Ko? Uz beņķa nevari uzkāpt?" izbrīnīts puika. Neko darīt. Mīkla tiek iejaukta citā bļoda. Pankūkas izceptas, apēstas. Baba paņem rokās adīkli. Bērns spēlējās uz paklāja ar mašīnītēm. Pēc laiciņa zēns pieiet vecmammai klāt un klusiņām saka: "Baba, tu proti dupsi noslaucīt?" "Jā," atbild vecmama. "Tad es iešu pakakāt."

 

Jetei 4 gadi un 3 mēneši. Mamma 5. grūtniecības mēnesī. Kādu rītu meita pēc pamošanās pienāk pie mammas samīļot punci, kur iekšā brāļus un saka mammai: "Kad beidzot tas brālītis dzims? Visiem tik dzimst bēbji, bet tu paliec tik resnāka un resnāka?"

 
Par balvu saņemšanu jāvienojas mēneša laikā no rezultātu izsludināšanas dienas. Raksti audra@mammam.lv.
Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!


Bērnu anekdotes gaidīsim līdz 30. novembra plkst. 10:00, kad redakcijas balsojumā tiks izraudzīts uzvarētājs.