Ugunsgrēkā Rīgas centrā miruši divi mazi bērni

Abi 28. oktobrī Rīgā, Bruņinieku ielā, notikušajā ugunsgrēkā cietušie bērni — sešus gadus vecā meitenīte un četrus gadus vecais puisītis — ir gājuši bojā, pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Inese Veisa.

Kad VUGD darbinieki ieradušies notikuma vietā, dzīvoklis jau dedzis ar atklātu liesmu un pa tā logu bijusi izliekusies sieviete.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kad VUGD darbinieki ieradušies notikuma vietā, dzīvoklis jau dedzis ar atklātu liesmu un pa tā logu bijusi izliekusies sieviete.

Viņa norādīja, ka bērnu dzīvības mediķi centušies glābt notikuma vietā, taču diemžēl šie centieni beigušies nesekmīgi.
Savukārt cietusī aptuveni 50 gadus vecā sieviete, kura varētu būt bērnu māte vai vecmāte, ir aizvesta uz ārstniecības iestādi.

Kā ziņots, 28. oktobrī ap plkst.15.30 Rīgā, Bruņinieku ielā, netālu no krustojuma ar Valmieras ielu, kādas piecstāvu mājas dzīvoklī izcēlās ugunsgrēks, kurā cieta sieviete ar diviem maziem bērniem.
Veisa pastāstīja, ka ugunsgrēks izcēlies ēkas otrā stāva dzīvokļa virtuvē. Kad VUGD darbinieki ieradušies notikuma vietā, dzīvoklis jau dedzis ar atklātu liesmu un pa tā logu bijusi izliekusies sieviete.

Degošajā dzīvoklī atradušies arī divi mazi bērni — sešus gadus veca meitenīte un četrus gadus vecs puisītis. Visi trīs cietuši un nodoti mediķiem.
Pēc vietējo iedzīvotāju teiktā, degušajā dzīvoklī mitinājusies sociāli nelabvēlīga ģimene. Bērniem nav bijušas gultas — viņi gulējuši uz matračiem, kas novietoti uz grīdas.

 

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma