VALERA — speciālistu atzīts fēns. Nāc un izmēģini!

Gari mati un īsi. Lokaini un taisni, biezi un plāni. Paklausīgāki un tādi, ko savākt ir pavisam grūti. Te ikvienai sievietei talkā nāk ne tikai dažādi speciāli matu kopšanas līdzekļi, bet arī viens no pasaules lieliskākajiem izgudrojumiem — fēns!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Plāni, nepaklausīgi matimūžīgā problēma
“Kā vai ar kādiem līdzekļiem taisnus, plānus, garus matus var padarīt kuplākus, nu vismaz tik daudz, lai nespīd cauri ausis?”
„Kā padarīt kuplākus matus? Manējie ir pavisam plāni un pūkaini.”
„Man ir taisni mati, un bez stipriem matu kopšanas līdzekļiem es matus nevaru ieveidot nekādi. Tie ir taisni, un viss. Tā nu staigāju diendienā ar taisniem matiem. Frizētavās uzfrizētie mati ir skaisti tikai vienu dienu, bet gribas, lai šiks saglabājas visu laiku.”
Šādus jautājumus ikdienā saņem ne viens vien frizieris. Un atbildes ir visdažādākās — tiek ieteiktas speciālās matu maskas un šampūni, kas palīdz radīt kupluma efektu. Tāpat ieteicams izvēlēties sejas formai, matu tipam un apjomam atbilstošu frizūru. Ar vienu gan jārēķinās — lai cik vienkārša būs frizūra, kaut kādas pūles tās uzturēšanā tomēr būs jāpieliek.

Un parasti šīs pūles saistās ar matu fēnošanu un ieveidošanu, kas nenoliedzami ir visai sarežģīts darbs. Tāpat reizi vai divas nedēļā fēnot matus drīkst arī mazajām meitenēm. Tas pat ir ieteicams, ja pēc matu mazgāšanas jāuzturas drēgnās telpās, jo ar slapjiem  matiem izvairīties no saaukstēšanās ir krietni grūtāk.

Fēnslielisks palīgs
Tie laiki ir pagātnē, kad sievietēm katru vakaru vajadzēja matus tīt uz ruļļiem, lai nākamajā dienā izskatītos koptas un pievilcīgas. Mūsdienās viss ir vienkāršāk — izmazgā matus, glīti safēno un esi gatava, lai dotos ārpus mājas! Te gan bieži tiek uzdots jautājums, vai biežā matu karsēšana nenodara tiem lielu ļaunumu. Speciālisti atzīst, ka matu fēnošanai un ieveidošanai ieteicams izvēlēties kvalitatīvas ierīces. Veikalos ir atrodamas daudz un dažādas ierīces. Kuru  izmanot? Kura kalpos ilgi un būs saudzīga matiem? Var pakļauties reklāmai? Labāk tomēr paļauties pasaules pieredzei.

Kādu fēnu izvēlēties? Protams, VALERA!
Lieliska ziņa ir tā, ka tagad arī Latvijas sievietēm ir iespēja iegādāties pasaulē pazīstamā Šveices zīmola VALERA matu veidošanas ierīces. VALERA matu fēnus atzinuši ne tikai vadošie pasaules frizieri, bet arī pazīstamākajās pasaules viesnīcās tu atradīsi šīs ierīces.

 

VALERA ir īsts Šveices brends, kuram jopojām ir saglabāta ražotne Šveicē.
VALERA darbības pamatā ir patiesas rūpes par matiem. Sadarbībā ar pētniekiem un profesionāliem frizieriem VALERA ražo izcilas Šveices kvalitātes produktus ar īpašībām, kuras ir atrodamas tikai VALERA produktos. Un pats galvenais — mati paliek veseli, mirdzoši.
VALERA matu fēnus un stailerus raksturo ergonomisks dizains, ionizācijas funkcija, kura pastiprināta ar turmalīna pārklājumu uz sildelementa, ROTOCORD, kurš pasargā vadu no sapīšanās. Visas šīs priekšrocības padara matu ieveidošanu par vieglu procesu, kura rezultātā tu iegūsi lielisku frizūru.
 

SKATIES VIDEO!

Reklāma
Reklāma


VALERA ir plašs izstrādājumu klāsts. Tev noteikti izdosies atrast piemērotāko fēnu vai staileru, lai veidot visskaisāko frizūru!

VALERA produktus būs iespēja izmēgināt, izpētīt un pat ieveidot frizūru izstādē Baltic Beauty, kas notiks Ķīpsalā no 4. līdz 6. novembrim. Nāc, meklē VALERA stendu un izmēģini!


Visu VALERA preču klāstu ir iespēja ne tikai iepazīt, bet arī iegādāties www.valera.lv.