Aurēlija Anužīte kļuvusi par mammu trešajam bērnam

Par vecākiem vēl vienai atvasītei kļuvuši aktrise Aurēlija Anužīte-Lauciņa (39) un uzņēmējs Andris Lauciņš (43). Viņu ģimenē nesen piedzimis dēliņš, kurš nosaukts par Jāzepu, ziņo www.kasjauns.lv.

Šarmantā Aurēlija Anužīte-Lauciņa. Foto: no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šarmantā Aurēlija Anužīte-Lauciņa. Foto: no Izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva

Jau nepilnu mēnesi Aurēlija lolo savu trešo mazuli, kas Rīgas Dzemdību namā pasaulē nāca 19. septembrī. Abiem ar vīru Andri Lauciņu Jāzeps ir otrā kopīgā atvase. Puisēna vecākā māsiņa Agate ir piecarpus gadu veca.
Ar turīgo uzņēmēju Andri Lauciņu lietuviešu izcelsmes aktrise apprecējās 2005. gada 5. augustā, bet divarpus gadu pēc kāzām abi noslēdza laulības līgumu par visas mantas kopību. Pēc tolaik publiski pieejamās informācijas, atklājās, ka Aurēlija tikusi pie miljonāres statusa.
Aurēlija Anužīte daudzus gadus strādāja Jaunajā Rīgas teātrī un filmējās kino. Kopš pārtraukusi filmēšanos TV seriālā „Neprāta cena”, viņa mērķtiecīgi nodevusies ģimenes dzīvei un algotu darbu vairs nestrādā. Aktrise pievērsās reliģijai, sāka regulāri apmeklēt evaņģēliski luterisko Jēzus draudzi Rīgā, kur pat bija uzņēmusies izrāžu iestudēšanu.
Arī pirms dažiem gadiem Rīgas Dizaina un arhitektūras koledžā iegūtās interjera dizaina zināšanas Aurēlija izmantojusi vien pašas mājas iekārtošanā, ko būvēt ģimene pabeidza 2009. gada sākumā.
Gan Anužītei, gan Lauciņam ir arī bērni no iepriekšējām laulībām – Aurēlijas un aktiera Ivara Kalniņa dēls Mikus patlaban ir 17 gadu vecs, arī Andrim ir divas atvases no pirmās laulības.
 

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma